Facebook 19 Mayıs’ı Unutmadı!

Konu, 'Facebook, Twitter Ve Sosyal Paylaşım Siteleri' kısmında TaaLoS tarafından paylaşıldı.

  1. TaaLoS
    Offline

    TaaLoS
    Yetkili
    Vip

    Kayıt:
    16 Mart 2016
    Mesajlar:
    267
    Beğenilen Mesajlar:
    53
    Şehir:
    Gaziantep
    Facebook, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını unutmadı. Bugün Facebook’a girenler 19 Mayıs ile ilgili bir gönderi ile karşılaşıyor.
    [​IMG]

    Her özel gün için anasayfasında bir Doodle'a yer veren Google, geçen yıl olduğu gibi bu yılda 19 Mayıs için herhangi bir Doodle hazırlamadı.

    Google'ın bu davranışının aksine, Facebook'a giren kullanıcılar 19 Mayısiçin yapılan paylaşımlarla karşılaştılar. Her özel gün için yeni bir paylaşım yapmaya başlayan Facebook, Google'ın aksine 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını unutmadı.

    [​IMG]

    19 Mayıs'ın Tarihi
    Türkiye Cumhuriyeti için önemli bir tarih olan 19 Mayıs 1919'da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Samsun'a ayak basmıştır ve İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nı başlatmıştır.

    Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, ilk defa 24 Mayıs 1935'te "Atatürk Günü" adı altında kutlanmıştır. Beşiktaş'ın girişimleriyle Fernerbahçe Stadı'nda kutlanan bu ilk 19 Mayıs, Galatasaray ve Fenerbahçeli yüzlerce sporcunun da katılımıyla bir spor günü haline gelmiştir.

     

Sayfayı Paylaş