Zzed 1.03 Boyut : 10.2 Mb Kullanım izni : Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü) TANITIM Zzed, çok sevdigi sevgilisiyle evlenmeyi basarabilecek mi; yoksa uzayin derinliklerinde aci içerisin de ölecek mi ? iste buradaki sorularin yanitini siz belirleyeceksin. Yeni nesil bulmaca/macera oyunu Zzed de, kahramanimizin yepyeni girdigi uzay çöplerini temizleme isinde ona yardimci olarak oyundaki karakterimizin kaderini belirliyoruz. Bu her ne kadar basit, tehlikesiz bir is gibi görünse de, aslinda kahramanimizin yapacagi en ufak bir hata onun hayatina mal olacaktir. Oyunda kahramanimiz üniversitede Uzay Artik Idaresi bölümünü bitirip (kulaga bölümün çok alisik gelmedigini biliyorum ) ,sevgilisiyle evlenebilmek için is aramaya baslar (kulaga çok alisik geldigini biliyorum ). Buldugu yepyeni iste patronunun ona verdigi görev, galaksinin en fazla çöp bulunan Sirius takim yildizindaki çöp, artik maddeleri temizlemektir. Oyunda iste buradaki asamadan sonra devreye biz giriyoruz, Ona buradaki çöpleri temizlemesinde yardimci olmaya çalisiyoruz. Çöpleri temizleyebilmek için öncelikle belli renk grubunda olan çöpleri ayni renkli bombalarla vurmamiz gerekiyor. Ayrica belli araliklarla daha güçlü bomba, füzeler de bize yardimci oluyor. Eger çöpleri zamaninda vuramazsak, uzay gemimizin infilak etmesine neden oluyorlar. Zzed ölecek mi ? Yoksa çok sevdigi sevgilisine kavusup mutlu mu olacak ? Dünya disinda bile askin mutlu bir sona ihtiyaci vardir. Zzedi buradaki mutlu sona ulastirabilmek artik sizin ellerinizde... Oyunun full sürümünde eklenen Ayrıcari : 50den fazla bölüm Daha fazla aksiyon Yeni bölgeler Ücretsiz güncellemeler Teknik destek Daha da gelismis grafik efektleri En düsük sistem gereksinimleri : Islemci : Pentium II 500 Hafiza : 64 MB Hafiza Sabit Sürücü Alani : 20 MB Bos Alan Ekran Karti : 16 MB 3D Destekli Ekran Karti DirectX : DirectX 8.1 Hileler : Oynarken KILLALL yazdiginiz takdirde bölümü geçebilirsinsinsin. Not : Oyunun full sürümünü satin alacak için 19.95$ ödemeniz gerekmektedir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !