ZipBackup 4.0 Boyut : 1.1 Mb Kullanım izni : 30 gün Dil : Ingilizce Platform : Windows 98/Me/2000/2003/XP TANITIM Önemli verilerinizi yedeklemekte her zaman fayda vardir. Gün gelir bir sorun çiktiginda değerli verilerinize erismezseniz, yarattığınız buradaki yedekler sayesinde değerli verilerinizi tekrar geri yükleyebilirsinsinsin. ZipBackup; kullanılabilirsinsini basit, dosyalarinizi ZIP biçimde depolayan bir veri yedekleme uygulamaidir. ZipBackup sihirbaz yoluyla çalistigindan islemleri adim adim olusturarak ZIP yedekleme islemini yapabilirsinsinsin. Seçmis oldugunuz klasörleri yedekleyecek konumu belirttikten sonra dosya/klasörlerinizi yedekleyebilirsinsinsin. ZipBackup, Microsoft Ofis basta olmak üzere tüm dosyalarinizi, dosyalardaki degisiklikleri basitca depolayabilirsinsinsin. Dosya türü, dosya boyutu, dosya tarihi ya da son degisiklige göre yedeklemelerinizi süzebilirsinsinsin. Verilerinizi, verdiginiz görev dogrultusunda yedekleme yapar. Bir zamanlayici sayesinde verilerinizi otomatik olarak olusturabilirsinsinsin. ZipBackup, standart ZIP dosyalama kullanir. Özellikleri Standart ZIP dosyasi olarak yedeklemeyi depolar. Popüler sikistirma uygulamalariyla uyumludur. Alpha ZIP, WinZip®, PkZip®. Yedekleme isleminizi çesitli orfulllara yedekleyebilme. Sabit disk, CD/DVD..gibi Ag orfullina yedekleme, geri yükleme yapabilirsinsin. 18 milyon terabayt, 4 milyon dosya yedekleyebilme imkani. Zamanlayici sayesinde dosyalari belli bir zamanda yedekleyebilme imkani Artimli, farkli yedekleme imkani Dosyalari basit yönetmek için tarih, zaman ekleyebilme durumu. Gelismis dosya süzme özelligi Yedeklemek için özel seçim yapabilme durumu. Programin fiyati: 29.95 USD Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !