Zend Studio (Macintosh) 5.5 Beta Boyut : 43 Mb Kullanım izni : 30 gün Dil : Ingilizce Platform : Mac OS X TANITIM Zend Studio uygulamainin Macintosh isletim sistemi için olan sürümüdür. PHPnin sahibi diye nitelendirilen Zend firmasinin PHP editörüdür. Bu editör ile normal uygulamalama yazar gibi kod yazabilirsinsinsin. Otomatik kod fullamlama, hata bulma, adimlama gibi Ayrıcari sayesinde PHP kodu yazarken kendinizi çok rahat hissedeceksin. Yeni Özellikler : 1. Yerlesik Java kod fullamlayicisi 2. Kaynak kod durum özellestirmesi 3. Zend Framework yerlestirildi 4. Uzaktan erisimli WSDL dosya destegi Genel Özellikler : 1. Genel : Windows, Linux, Mac destegi 2. Kullanici Arayüzü : Çoklu Dil Destegi, Sürükle-Birak 3. Editör : PHP, HTML, XML, CSS, JavaScript 4. Kod Tamamlama : Tamamiyle özellestirilebilirsinsin, PHP4, PHP5 destegi 5. Kod Siniflama : Kolay kod siniflamasi, fonksiyonlari 6. PHP Dökümantasyonu : Kolayca ulasabileceginiz PHP Dökümanlari 7. Temalar 8. Derleyici : Derle,Kos,Dur Adimla Gibi Özellikler 9. Profiller 10. Güvenlik Duvari : SSL, Kolayca Özellestirebilieceginiz HTTP dogrulama 11. Proxy Ayarlari 12. PHP Kod Analizi : Kolayca kod analizi, hata bulma özelligi 13. Kaynaga Git : Kodun dayandigi yeri bulma 14. Gezinti 15. Web Servisleri (SOAP) 16. Entegre Internet Explorer (Windows versiyonlarda) 17. Kod Tamamlayici : C yada Delphide kod yazar gibi kod yazma olanagi 18. SQL Destegi : MySQL, Oracle, IBM DB2, Cloudscape, Microsoft SQL Server, SQLite, PostgreSQL 19. Dosya Içinde Bul 20. CVS Entegrasyonu 21. FTP Entegrasyonu : FTP, SFTP, FTPS protokolleri 22. Yardim 23. Diller : Ingilizce, Almanca, Fransizca, Ispanyolca, Italyanca, Çince, Japonca Desteklenen Web Sunuculari : * Apache 1.3.x * Apache 2.0.x * IIS 5, 6 Desteklenen Tarayicilar : * MS Internet Explorer 5.5, yukarisi * Netscape 7, yukarisi * Mozilla 1.7, yukarisi * Firefox * Safari Not : Bu beta sürümü deneyenler bir e-posta ile gelecek olan promosyon kodu sayesinde Zend Studio 5.5 kararli sürümü çiktiginda onu %20 indirimli olarak satin alabilecekler. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !