Arkadaşlar Yumatu IQ Serisi Cİhazlara ait sorunlar ve çözümleri buradan takip edelim başka konu açmayalım..
ben hiç bir kanalı acamıyorum sinyal yok diyor türksat3a'ya gecti ve kanalların hemen hemen hepsi 5/6 seklinde bende hersey oluyor 5/6 olmuyor yardımcı olursanız sevinirim(cihazım IQ Serisi)
Herkese merhaba.Arkadşlar bilen varsa şu kanalları arka arkaya sıralamak için ne ypmalıyım.Her kanal bir yerde.menüye giriyorum>knal ayarlrını açıyorum bendeki yönergeye göre ne yptımsa tv 1-2-3 55 de beğendiğim knallar aralarda .Nasıl sıralayabilirim.Cihaz yumatu ıQ serisi.Çileye kim son verecek.Şimdiden teşekkürler.
selam elimde yu ma tu IQ cihazı var uyumlu bir yazılım sandıgım ıq pulus yazılımı attım ve sonuc kacınılmaz oldu ön panelde hiç işikda yanmıyor herhalde büyük bir olasılıkla flaş gitti bu konuda ustaların bilgilerine ihtiyacım var acaba flaş kurtarma yazılımı varmı yada cihazı kazanmanın daha başka yollu nedir şimdiden teşekkürler
Fabrika ayarına gır ve kurulumdan uyduyu bul anten ayarını yap (Türksat unuversal 9750 10600) tepelerin hepsini sil ve yeni tp ekleden 11962 v 3333 tp ekliyerek şebeke açık taratdıriyosun 80 tane fırakans bulur ve kanalların hepsi çıkar.
uygun sadığım yazılımı attım ve sorun makina çöktü tekrar yazılım atmayı denedim ama makina acılmıyor bile bu sorunu nasıl düzelte bilirim flaş kurtarma varmı yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar tşkr
Merhaba. Yani, her yıl İş Otomatik önce, ama şimdi bile hala AU çalışmıyor yazılım değişikliği, dün I Yazılımı indirmek şey iş Yumatu IQ serisi var diyor ki Polsat AU ve Astra AU, ama yine de bu benim Alıcı flaş 'ın iş ne yapabilirim? Lütfen bana yardım edin. Bir ilerleme için teşekkür
Sanırım polsat paketiniz izlemek istiyorsunuz ama bu mümkün değil malesef polsat nagra 3 oldu:no_clue:
yumatu IQ cihazım astra 19.2 uydusunda sinyal bir anda düşüp tekrar geliyor çanakla alakalı bir sorun değil, türksatta aynı sorunu yapmıyor. neden kaynaklanıyor olabilir?Polaritesi H(yatay) olan kanallarda oluyor, Astra ve eutelsat 7e uydularında
yumatu ıQ cihazla ntvspor u izleyemiyorum 9339 yaptıktan sonra cıkan ekranda key edıt a ok liyorum ama pencere aynı değişmiyor biiss nagra viaccces menüleri cıkmıyor yardım edermisinz ne yapmam lazım
arkadaşım servise gönderip flaş yazdırmalın başka olmuyor arkadaşım jak lada oluyor ama anlamanlarızım eksik bilgi ile olmuyor arkadaşım şu anda yumatunu auto yazılımı yumatu yeni yazılım yok eski yazılımlarda yazıyor ama günceldeyil digi tv auto yazıyor ama cihaz reset veya kanal listesi atarsan auto özeliyi gidiyor yumatular ucuz yeni veya tamir ettirsin yumatularda yeni kanal bulma özelliyi var burdan arama yapılırsa bütün tpleri tarıyor hepsini buluyor bilgi olsun diye yazdım ıq plusta yeni yazılım var loder deyişiyor orjinal yazılım deyil globo emu eski yazılıma dönmek zor oluyor cihazı bozma riski var
yazılım atılmadan emu yu nasıl aktif hale getiririm bu viacces nagra biss bölümleri çıkmazmı yardım edin macları izleyemiyorum
yumatu ıQ cihazla ntvspor u izleyemiyorum 9339 yaptıktan sonra cıkan ekranda key edıt a ok liyorum ama pencere aynı değişmiyor biiss nagra viaccces menüleri cıkmıyor yardım edermisinz ne yapmam lazım[/quote] yazılım atılmadan emu yu nasıl aktif hale getiririm bu viacces nagra biss bölümleri çıkmazmı yardım edin macları izleyemiyorum yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar