“Bana yönetim için söz verdin, şimdi telefonuma çıkmıyorsun. Yönetici olacağım, ona göre” diyen Erdal Acar ile Başkan Demirören birbirine girdi, Mahmut Özgener ile Adnan Polat ikiliyi ayırdı. Beşiktaş’ta ortalık karıştı. 2010’daki kongreye güçlü girmek isteyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören listesini oluşturmak için şimdiden çalışmalara başlamıştı. Bu doğrultuda geçen yılın devre arasında Erdal Acar’la görüşmeler yapılmıştı. Birçok maçı birlikte izleyen Acar ile Demirören önceki akşam birbirine girdi. Beşiktaş Konge Üyesi Mehmet Mutlu’nun düğününde ikili karşılaştı. Düğünde alkolün de etkisiyle Başkan’ın yanına giden Acar, “Önce yönetime gireceksin dedin. Sona telefonlarıma bile çıkmaz oldun. Benim yeni yönetimde mutlaka yer almam lazım, ona göre” dedi. Başkan ise, “Burası yeri değil” diyerek, konuyu kestirip attı. Araya girdiler Bu duruma sinirlenen Acar, Demirören’in üzerine yürüyüp, “Ne diyorsam o... Para ise para. Ne istiyorsan ortaya koyuyorum. Ne demek, burası yeri değil” diye çıkıştı. Bu gerilimin üzerine iki tarafın korumaları birbirine girdi. Acar ile Başkan arasındaki arbedeyi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Galatasaray Başkanı Adnan Polat araya girip önledi ve iki tarafı sakinleştirdi