arkadaşlar 1 saatir bekliyorum cihaza stream 8300 yazılımı atacağım benim tüm kanallar silinecek yokmu şu kanal editörüyle cıhazdaki kanalları alma şansım denemedim şey kalmadı herşey doru ama fail diye bişe yazıyo cihazda yukleme başlamıyo.. benim cıhazda 1 tane tetris oyunu var 2 mb mı oluyo acaba gene olmadı cıhazdan pc ye kanal yüklenmiyo cihaz bilgilerim stream 8300 yazılımı atıcam 600 kanal favorilerim filan hepsini tek tek dizmem 2 günümü alıyo yardım pratik bir yolu varmı.. model at 70 10 dcız hw 12.01.a5 loader v2.1.9.v3 stream kanal editörü ile kanalları pc te atabilirsin.kuru kafa ve yazılım atınca tekrar kanallarını cihaza yükleyebilirsin.editörü burada alabilirsin.kısa bi tarif yapayım: cihazın kapalı vaziyette editörü kurduktan sonra açyorsun model kısmından önce cihaz seçin tıklıyoruz,transfer kısmına geçiyoruz stb -pc tıklıyoruz cihazı fişe takıyoruz kanal bilgilerini pc ye atıyor ,yükleme bitince farklı kaydet ten dosyayı bi yere kaydediyoruz.kolay gelsin. olmuyo kardeş model seç demişsin basıyorum önce cihaz seçin sta dci diyo tıklıyorum aşşaya newsatellite diye bişe açıyo sonra sonra transverden cihaz pc yi seçiyom bfişi takıyom başlamıyo cihazdada fail diye bişe yazıyo