Dünyanın en iyi antivirüsleri belli oldu Av-Comparatives ödülleri sahiplerini buldu. Barış Terun - 26 Mart 2009 alt Av-Comparatives, antivirüs yazılımları için bağımsız testler yapmasıyla ünlü Avusturya kökenli bir kuruluş. Bir başka deyişle; otomobil güvenliği için EuroNcap neyse, güvenlik yazılımları için Av-Comparatives o... Kuruluş tarafından; Avast, TrustPort, eScan, ESET, Kaspersky, Kingsoft, Microsoft, Sophos, Symantec, McAfee gibi firmaların en iyi ürünleri test edildi. Puanlar; tarama hızı, zararlı tanıma, yanlış alarmlar gibi kategorilerde yapıldı ve en iyi ortalamalar alındı. Sonuçlar ise pek şaşırtıcı olmadı. En iyi puan kazanan ürünler McAfee, ESET, Symantec ve Kaspersky'nin yazılımları oldu. Ürünlerin dördü de birbirine çok yakın A+ puanları toplamayı başardılar.
Kullanıcıların en çok tercih ettikleri antivirüs programları olmaları boşuna değilmiş.Ben de ESET kullanıyorum.Çok memnunum.
bilgi için saol kardeş benim tercihim eset 4'tür gerçekten eset kendini güzel modife edip bayağı beğeni toplamakta hem sistemde hızlı hemde kullanımda daha güzel ne pc kasması var nede zorlaması tercihim eset'tir... Kullanan arkadaşlar daha iyi bilir...
aslında antivürüs kullanmayı sevmiyorum herşeye karıştığı için ama sizin ağırlıklı tavsiyelerinize dayanarak eset yüklüyorum şu an.teşekkürler tavsiyeler için