Yıldırım Demirören listesini açıkladı

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında star1 tarafından paylaşıldı.

1. star1

star1
    Yetkili
    Moderator

Beğenilen Mesajlar:
    8

27 Ocak 2010

Beşiktaş'ta 31 Ocak'ta yapılacak Olağan Genel Kurulu öncesinde Başkan Yıldırım Demirören listesini Divan Kurulu'na sundu.

Beşiktaş'ta 31 Ocak'ta yapılacak Olağan Genel Kurulu öncesinde Başkan Yıldırım Demirören listesini Divan Kurulu'na sundu.

Başkan Demirören'in listesinde şu isimler yer alıyor:

"Metin Keçeli, Erdoğan Toprak, Serdar Adalı, Ertunç Soğancıoğlu, Fahrettin Curoğlu, Engin Baltacı, Mete Düren, Doğan Küçükemre, Alaaddin Aytaç, Cengiz Zülkifakaoğlu, Emin Önal, Orhan Saka, Sinan Vardar, Mehmet Sosyal, Ahmet Akpınar, Hakan Aksoy, Şeref Yalçın, Necip Sever"

Öte yandan geçtiğimiz dönemlerde Kulüpte Genel Sekreterlik görevini yapan Kenan Öner, bu defa yönetim kurulu listesinde yer almadı.

DEMİRÖREN: HATALARDAN DERS ALARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Divan'a listesini sunmadan önce kısa bir açıklama yapan Başkan Yıldırım Demiören, doğru giden yolda bazı hatalarının olduğunu belirterek, "Biz bu hatalardan ders alarak yolumuza devam ediyoruz. Başkanlığım süresince 5 tane kupa aldık birçok başarılı projeye imza attık. Yönetim Kurulu'nda bundan önce görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni bir ekiple doğru bildiğimiz yolda devam edeceğiz. Beşiktaş'ın kuruluşunun 120. yılı olan 2023 yılına hazırlamak için yeni ekiple yola çıktık." dedi

2. ghosttx

ghosttx Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    umarım beşiktaşımız için hayırlısı olur

Sayfayı Paylaş