Yıldırım Demirören: 'Artık tat kalmadı!'

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Sporda Şike Soruşturması kapsamında tutuklanan Tayfur Havutçu, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş'in durumları en çok başkan Yıldırım Demirören'i etkiledi

HTSPOR

Türkiye’yi sarsan şike operasyonunun Beşiktaş’a da sıçramasının yanı sıra teknik direktör Tayfur Havutçu, asbaşkan Serdal Adalı ve kulüp çalışanı Ahmet Ateş’in cezaevine gönderilmesi en çok başkan Yıldırım Demiören’i etkiledi.

Geçtiğimiz günlerde Metris Cezaevi’ne giderek Havutçu, Adalı ve Ateş’e moral veren başkanın, kendi üzüntüsünü belli etmemek için çaba sarf ettiği öğrenildi. Tutuklama kararının ardından morali bozulan ve tesislere bile uğramayan Yıldırım Demirören’in son olarak takımın hazırlık maçları oynamak için İspanya’ya gideceği gün Nevzat Demir
    Tesisleri’ne uğradığı kaydedildi.

Burada futbolculara destek veren başkanın yanındakilere ve yönetici arkadaşlarına, “Moralim çok bozuk. Artık eskisi gibi tat kalmadı. Bu sene böyle gider. Arkadaşlarımızın içinde bulunduğu bu durum beni çok üzüyor. Ziyarete gittim ama fazla dayanamadım. Burada her şey geçici. Hepimizin ailesi var. Umarım oradan en kısa süre içinde çıkarlar” dediği öğrenildi.

Yıldırım Demirören’in, tutuklanma kararları çıktıktan sonra tesislere bir kez uğraması ve daha önce hiç kaçırmadığı hazırlık maçlarına bile gitmemesi, yaşanan olaylardan ne kadar etkilendiğinin bir göstergesi olarak yorumlandı

2. urunguahmet

urunguahmet Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    gerçekten de bu muhabbet kabak tadı vermeye başladı.tıpkı diğer tutuklamalar gibi.bu kadar insanın onuruyla oynamak kimsenin hakkı değildir.

3. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    olaylar sonuçlanınça konuşulmak lazım

Sayfayı Paylaş