Kendisini çok iyi hissettiğini, ancak hâlâ yüzde 100 hazır durumda olmadığını belirten İsveçli futbolcu iddialı konuştu: Tek hedefim var; Galatasaray'a yeni bir transfer gibi dönüş yapmak. Galatasaray’ın İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth, GS TV’de Derya Aydoğan’ın sunduğu Kaleydoskop adlı programa katıldı, önemli açıklamalar yaptı. Çok şanssız sakatlıklar yaşadığını, geçen sezondan bu yana 90 dakika forma giydiği tek bir maç olmadığını hatırlatan tecrübeli oyuncu, “Bu sürede bana gösterilen ilgi beni ayakta tuttu diyebilirim. Belki benim yerimde bir başkası olsa futbolu bırakmıştı. Ama pes etmeyeceğim. Artık tek bir hedefim var; Galatasaray’a yepyeni bir transfer gibi dönüş yapmak istiyorum” diye konuştu. ‘Daha Rijkaard’la konuşmadım’ Orta alanda Ayhan, Mustafa Sarp ve Mehmet Topal gibi alternatiflerin bulunduğunun hatırlatılması üzerine takımdaki rekabete saygı duyduğunu kaydeden Linderoth, “Henüz Rijkaard’la bir görüşmem olmadı. Çünkü her ne kadar kendimi çok iyi hissetsem de, hâlâ yüzde 100 hazır durumda değilim” açıklamasını yaptı. İsveçli ayrıca Galatasaray’ı artık ailesi gibi gördüğünü anlatırken, “Bir gün futbolu bıraktığımda ne olacağıma karar vermedim. Ama tatile mutlaka İstanbul’a geleceğim” dedi