Yeni Kartal kim olacak?

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

1. cihat çapa

cihat çapa Guest

Beşiktaş'ta transferde büyük hareketlilik yaşanıyor.Mustafa Pektemek'in sakatlığının ardından forvet ve orta saha oyuncusu için çalışmalar yapan siyah-beyazlı yönetim 5 eylül tarihine kadar transferi noktalamayı planlıyor.
    Siyah beyazlı yönetim daha önce de gündemine aldığı sırp forvet Danko Lazoviç için Zenit kulübüyle yeniden temasa geçerken, Galatasaray'dan Milan Baros'la da görüşmeler sürüyor.
    Danko Lazoviç'in sözleşmesi 2013 yılında sona ereceği için Beşiktaş yönetimi yüksek bir bonservis bedeli vermeden transferi noktalamak isterken bu konuda pazarlıkların sürdüğü bildirildi.
    [​IMG] [​IMG]
    Galatasaray'da kadroya giremeyen Milan Baros için de girişimlerini sürdüren Beşiktaş'ın, Çek futbolcuyu takas kullanmadan renklerine katmak istiyor.
    Galatasaray'dan yılda 2 milyon 750 bin euro alan Milan Baros'la temasa geçen Beşiktaş yönetiminin danko Lazoviç'ten gelecek yanıtı bekliyor.
    Beşiktaş'ta forvet transferinin yanı sıra yeni bir sürpriz daha yaşandı. Yönetim, teknik heyetin isteği üzerine orta saha için de arayışlarını sürdürüyor. Bu iki ismin yanı sıra Beşiktaş'ın Arsenal ve Chamakh'tan gelecek haberi de beklediği belirtiliyor.
    Veli Kavlak'ın sakatlığı halinde orta sahada yaşanacak bir sıkıntıdan korkan Beşiktaş yönetiminin bir forvetin yanı sıra ön libero için de girişimlerini devam ettirdiği bildiriliyor.
    Öte yandan Beşiktaş'ta Quaresma problemi devam ediyor. Siyah-beyazlı yönetimin yıllık alacağından indirim yapmasını istediği Portekizli yıldıza son bir teklif daha yapıldı.
    Beşiktaş yönetiminin yarısı sonradan ödenmek kaydıyla 750 bin euro indirim yapmasını istediği Quaresma'nın, "Alacağımdan 1 euro bile inmem" sözünü yinelediği öğrenildi.

2. qwert7610

qwert7610 Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    q7 nin yerini kimse tutamaz adamı canlı izleme fırsatı buldum tekniği çok iyi

Sayfayı Paylaş