Arkadaslar ben farklı bir forumdan bu foruma ait bir sunny yazılımı indirdim ve yükledim cihaz sağlam çalışıyor ve yeni key yazlımlarıda eklenmiş ama hotbird uydusundaki hiçbir şifrelim kanalı göstermiyor. P spice kanalına bastıgım zamanda prosat forum yazıyo bunun anlamı bu şifreyi burada bulabilirim demek mi ? Bilginiz varsa p spi.. kanalını açsam yeter... Teşekkürler
Büyük ihtimal benim editlediğim yazılımı atmışsınız. Şu anda şifre ile izleyebileceğiniz kanal malesef çok sınırlı ve bunladan sadece digitv emu ile izlenebiliyor. İstediğiniz kanalı izlemek sunny ile imkansızdır
şu an hotbirdde bu tip artı onsekiz kanlları bu cıhazda çalımamaktadır. sırıuste hustler thordada digitv paketindeki kanlları izleyebilirsin tabi cihazın düz board ise ya stream yada kaon glassıo yazlımı yüklemen gerekir bu dediğim thor iiçin geçerli.
evet ben sizin yazılımınızı attım ama bu yazılımda amaç neydi anlamatım polsat ok yazıyodu polsat da gostermiyo bana uygun bir yazılım varmı sizde acaba? cihazımın bilgileri : Model : AT-7010 DZ Last Uptadect 25 2005 S/W:V02.00.06 H/W:V16.C0.A1 Loader:V2.1.9 kaon yazılımı ne bilmiyorum ama önceden benim uydu alıcımda biss conax falan gibi şifreleme sistemleri yoktu geldi yardımcı olurmusunuz?
Polsat absat tps bunların hepsi şifreleme sistemi değiştirdi bu yüzden izleme imkanınız yoktur sunny ile. isteğinize göre izleyebileceğiniz kanallar sirustaki pg ve pb dir. Bunun için önce bunu yükleyin Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sonrada bu yazılımı yükleyin Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Ama ben uyduyu ilk aldığım zaman 3 ay falan spi.. kanalını gösteriyodu şimdi şifreleme sistemleri değiştiyse aynı sistemi atamazmıyız ? Bende sirius uydusu yok hotbird var . Bu verdiğiniz yazılımlar ne işe yarıyo acaba ? Teşekkürler
malesef olmaz istediğiniz. Verdiğim yazılım pg pb kanalını açar sirustaki. Hotbirdde izleyeceğiniz kanal kalmadı bu cihaz ile:thumb_up: