ŞoK..ŞoK...ŞoK..! İşte forumumuzun adminlerinden biri olan Ertan ın resmi.. Çok büyük uğraşlar sonucunda çektiğim bu resim adminimiz Ertan ın ta kendisidir:8[1]::8[1]: Paylaşımlarından dolayı kendisine teşekkür eder,saygılarımızı sunarızuah:
Melek, ertan burda yok diye arkasaından iş çevirmek demek.:devilprv:...Ben varım o yoksa bittin sen kanadını bu sefer kesin yoldum...:angry26: laf aramızda ertanda ne yaşlanmış yav:8[1]:
Aaa naptım ben canım üyelerimizi bilgilendiriyorum:8[1]: Sen zaten benim kanatlarımı yola yola bende kanat kalmadı bi kaç tüycük varuah:
__helal sana ertan bu yaşta bu enerji bıravo__:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]: asi sanada tebrikler sen bi ajan olman lazımmış nasıl yakaladın bu resimi kız:seseses::seseses::seseses::seseses:
Kim yaşlıymış kanatsız melek:angry26: Sen niye geçen ay dökülen dişlerinin yerine porselen yaptırdığını saklıon?:a038:
valla ertan kanıt lazım yakala resimi yayınla burda inanalım yoksa inanmam bak ne güzel yakalamış melek senin resimi sende bul resimini