Yaşar - Divane Yaşar - 01 - Divane Yaşar - 02 - Kumralim Yaşar - 03 - Yaz bitti Yaşar - 04 - O'nun Vedasi Yaşar - 05 - Cezayir Meneksesi Yaşar - 06 - Bir Tanem Yaşar - 07 - Gel Benimle Yaşar- 08 - Günahsiz Yaşar - 09 - Kör Bicak Yaşar - 10 - Koy Beni Gözlerine Yaşar - 11 - Divane Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Yaşar - Esirinim Yaşar - Bela Sevdan Yaşar - Onbir ay Yaşar - Sebepsiz Fırtına Yaşar - Seni Ezbere Aldım Yaşar - Şarkılar Güzelse Hala Yaşar - Esirinim Yaşar - Hasret Ayazları Yaşar - Hoşçakal Gözbebe im Yaşar - Kuşlar Yaşar - Nazlı Kız Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Yasar - Aldanirim Yaşar - Bir tanem Yaşar - Bir tanem Remix Yaşar - Cezayir Menekşesi Yaşar - Esirinim Yaşar - Gel Benimle Yaşar - Hasret Ayazları Yaşar - İşte Öyle Bir Şey Yaşar - Kor bıcagım Yaşar - Kumralım remix Yaşar - On Bir Ay Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Yasar - Masal 2001 Yaşar - Acıtmıyor Sevdan Yaşar - Gözler Aynı Sen Yaşar - Masal Yaşar - Mazim De il Yaşar - Sevda Yükleri Yaşar - Yapra ın Kaderi Yaşar - Ah Sen Yaşar - Aldanırım Yaşar - Beni Unutma Yaşar - Beş Dakika Bekle Git Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Yasar - Sevdigim Sarkilar Yaşar - Benim Bütün Rüyalarım Seninle (Remix) Yaşar - Bir Günah Gibi Yaşar - Boş Sokak (Remix) Yaşar - Boş Sokak Yaşar - Hatıralar Hayal Oldu Yaşar - Her Yerde Kar Var Yaşar - Kadınım Yaşar - Senden Benden Bizden Yaşar - Sessiz Gemi Yaşar - Vakit Yok Gemi Kalkıyor Yaşar - Benim Bütün Rüyalarım Seninle Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Yasar - Remixes Yaşar - Bos Sokak Remix Yaşar - Benim Bütün Rüyalarim Seninle Remix Yaşar - Senden Benden Bizden Remix Yaşar - Vakit Yok Gemi Kalkiyor Remix Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Yasar - Hatirla Yaşar - Hatirla Yaşar - Yalanci Bahar Yaşar - Beni Koyup Gitme Yaşar - Gözyasinla Yaz Yaşar - Iltifat Et Yaşar - Bu Yaz Yine Bize Ayrilik Var Yaşar - Bak Birtanem Yaşar - Kiymet Bilmez Misin Yaşar - Bir Dost Bulamadim Yaşar - Sarkilarin Var Yaşar - Hatirla (T.D. Versiyon) Yaşar - Gelmeyi La Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Yasar - Sevda Sinemalarda Yasar - Sevda Sinemalarda Yasar - Goz Yakmadan Yasar - Hayirdir Insallah Yasar - Selvi Yasar - Deniz Yoksulu Yasar - Yilgin Yasar - Alistim Yasar - Akdenizli Yasar - Cumartesi Yasar - Elde Var Bir Yasar - Kayikci Yasar - Beni Arayabilirmisin Yasar - Sarki Halinde Kal Yasar - Basimda Sevdan Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Hocam rica etsem linki yenilermisiniz şimdiden çok teşekkür ederim tabiiki imkanınız var ise saygılar.
Sayın co adminim sizden yaşar'ın olduğu linklerin yenilermisiniz mümkünse diye ricada bulunmuştum ama ne yazıkki yenilemeyi bırakın bir cevap bile vermeyi tenezül etmediniz bundan dolayı size kırıldım elinizde olmıyan nedenlerle bile linki yenileme şansınız yok ise iki kelime ile bana cevap vermenizi isterdim ne yapalım sağlık olsun saygılar.
Alınmanıza gerek yok arkadaş işleri sebebiyle zaten foruma sık giremiyor bide 2-3 gündür server değişikliği yüzünden forum kapalıydı.Yani mesajınızı görmüş olsa bile cvp yazamazdı forum kapalıydı çünkü Ben bir bakınıyım linkin sağlamını bulursam yenilerim.
Çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim ne yapayım elimde değil yay burcuyum biraz kırılganım çok sağol ellerine sağlık annemle hastanede ilgilendiğim için anca bugün gördüm ve hemen indiriyorum saygılar.://45:
Merhabalar.. İnanın bu yazdıklarınızı daha 2-3 gün önce görmüştüm. Tabi zamanımın azlığı dolayısı ile çok fazla araştıramadım. Aslında bu sorunuza; "biraz araştırma yaptım ama sağlam link bulamadım. daha sonra tekrar bakacağım." gibi bir mesajla cvp vermiştim ama yanılmıosam forumun durumundan dolayı mesajım yayınlanmamış. Ve ayrıca Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! linkine bakarsanız size tekrardan cvp verdiğimi görebilirsiniz.. Ve biraz daha dikkat ederseniz Yerli Müzik ve Albüm İsteklerinizi Buraya Yazalım...!!! isimli konuyu benim açtığımı ve elimden geldiğince yardımcı olduğumuda anlarsınız.. İnanın yönetimde bulunan herkes renkleri süs olsun diye taşımıyor. Biz bu işi gönülden yapıyoruz. Saygılarımla...