Yasal DT Ligtv açılmıyor

Konu, 'Dreambox 500 Serisi' kısmında vural61 tarafından paylaşıldı.

1. vural61

vural61 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Dreambox 500'de şimdiye kadar Yasal Digitürkkartımla Ligtv'yi seyrediyordum. Dünkü gibi bugünde Maç sırası açılmadı Maç sonu açık,bu konuda bana yadırmcı olan varmı?????????

2. bayfenerli

bayfenerli Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bende de aynı sorun var.Sözde sorun genelmiş.Düzelteceklerini söylediler bekliyoruz bakalım.Orjinal cihaza takınca güncellendiği söyleniyor ama bende yok deneme imkanım olmadı.

3. turnasuyu

turnasuyu Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    mavi tuşa basıp ccam pluginini seçtiniz mi? Eğer bunu yaptıysanız orjinal cihaza takıp trt1 de bir müddet bekletip tekrar izlemeyi deneyin. Bu da işe yaramazsa yeni image yükleyin.

4. vural61

vural61 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Yorumlarınız için teşekkürler,benimdeDigikutum yok deneyemedim bu konularda bilgisi olan bir arkadaşlan görüştüm. Onun demesine göre Digitürk Yasalkartımı kara listeye almış olabilir çünkü Cccam üzerinden çalıştırıldıgı için nasıl Dsmart paylaşım önleme için atack gönderiyorsa bunlarda Maçsaati kartı kapatıyor. Umarımki öyle degildir yoksa bende Digitürkü iptal ederim.

5. DGT

DGT
    Yetkili
    Co Administrator

Beğenilen Mesajlar:
    5
    Boşuna çözümle uğraşmayın tek yolu var maçta yayın gidince digiturk cihazına takıp 2 dk beklemek ve sonra dreame geri takmak.Kara listeye alınmışsınız keşke kartı orjinal dt cihazında güncelleseydiniz.:thumb_up:

6. bayfenerli

bayfenerli Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Orjinal cihaza tak update yapacaktır.Ben Next 8000XCAM cihaza taktım normale geldi..

7. ykmoglu

ykmoglu Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    bendede ayni sorun var maç saatine lig kapandı, tlf açtim teknik servisten ömer bey ,ilk önce eternet kablosu takılımı diye sordui bende takılı, senin lig tv kart bilgilerimin çalındığını şöyledi..haberiniz ola..

Sayfayı Paylaş