herkeze selamlar, arkadaşlar bende Next YE 9000 CI cihaz ve çift çanak var, cihazla ilgili bir sorun varmı bilmiyorum fakat kötü derecede sinyal sorunu yaşıyorum.. şöyleki yabancı kanallarda pek bi probleme rastlamadım ancak türksat uydusunda özellikle show tv, show tv euro, star, star euro, kanal D ve eurosu, atv ve euro su olmak üzere bu kanallarda arada sinyal kopmaları oluyor, trt istasyonlarında bi arıza görmedim pek.. arada discoveryde tamamen gittiği oluyor.. kanalı açtığınızda iki sinyal göstergesi var. üstte sinyali gösteren, altta ise kaliteyi gösteren iki çubuk mevcut.. sinyal göstergesinde bir sorun yok fakat donmların olduğu esnada alttaki kalite çubuğu gerileme ve sıfırlama yaşıyor, yani gidip gidip geliyor o esnada da kanaldaki görüntü kayboluyor haliyle.. kanal arama bölümünden bazı TP değerleri denedim, kalitenin çok yükseldiği değerlerde bile arama yaptığımda bir müddet kanal temiz gösteriyor sonrasında ise tekrardan aynı kalite kayıplarını yaşamaya devam ediyor.. acaba bu kendim düzeltebileceğim bir sorun mu ? yoksa servis çağırıp bide servis ücreti ödeyerek mi düzeltmek zorunda kalacağım bu problemi.. teşekkürler...
akadaşım lnb ni değiştir bir dene olmazssa ayırıcıdan çıkart düz bağla bakalım sorunun düzelmesi lazım
arkadaşlar lnb dediğiniz çanağın orta yerinde bulunan verici değil mi? şimdi benin onu elimle söküp takma imkanım hiç yok. çünkü binanın çatısında dışa doğru asılmış durumda benim onu söküp takmam için örümcek adam filan olmam lazım.. hafta sonu bir kurcalıyım dedim çanakları ama ulaşamadım.. cihazın ayarlarıyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi ? yoksa sorun dediğiniz gibi mekanik mi.?
hayır dostum cıhaz ayarlarından yapoman lazım ama ben o cıhazı menusunu gormedıyım ıcın sıze suyle anlatayım belkı yardımı olabılırsıze menu kurlum anten ayarları lnb ayarları ordan lnb frekansını deyıstırın
akşam söylediklerinizi bir denerim, lnb üzerine ağırlık veririm, bide bi ara yedek almıştım yanılmıyorsam makinin kendi içine bi onu restore etmeyi deniyim, olmadı size yarın menu ayarlarının jpeglerini çekip getireyim, eğer menüde bir sorun varsa ve servis çatıya çıkmadan problemi düzeltirse o zaman servis ücreti daha çok koyar vallahi...
sordum garanti işini ama ne deseler iyi.. sadece reciwer (böyle mi yazılıyodu) yani cihazın garantisi varmış, çatıya kurulan antene, çanağa, yani ayar bozulmasına garanti veremiyormuş kimse, rüzgarın etkisiyle bozulan çanak yönü veya connector gevşemesi garanti dışında kalıyor bu yüzden de servis ücreti istiyorlar...
arkadaşım öncelikle çanak antenin yön ayarının iyi olduğuna emin olmalısın hafif bir yön kayması olabilir.2. olarak yön kayması yoksa lnb kontrolü yapman gerekir.yazmış olduğun sorunun muhtemelen bu iki sebepten kaynaklanıyor.
Lnb kontrolunu nasil yapabilirim ? çanağın ortasindaki lnb yi kurcala deme sakin, çanak çok sakat bi yerde duruyor, onu parmaklamaya yürek ister... birde aklıma cihazı fabrika ayarlarına dönmek geliyor.. o zaman ne olur ? kanalların hepsi birden gider mi? gittiğini bırak sorun çözülür mü veya yeniden arama yapmak için, uydu, lnb, tp ayarlarını yeniden yapmak gerekir mi?
anlattıklarınızdan anlaşıldığı kadarıyla sorunun kaynağı çanak...ya lnb yada çanakta sapma var....eğer cihazınızı fabrika ayarına alırsanız bütün kanallar gider...arama yapacağınız zaman yeniden lnb ayarı yapmanızda gerekecektir...ama dediğim gibi kaynak çanak olarak görünüyor...benim size tavsiyem çanağınıza veya lnb ye ince ayar yaptırmanızdır.....
arkadaşlar tüm yardımlar için teşekkür ederim, sanırım oxit in dediği gibi çanaklarda sorun olabilir.. şayet dün akşam neredeyse hiç problem olmadı.. bu arada lnb ayarına baktım standart universal olarak kayıtlı, kalite değeri olarak %50-60 civarı gösteriyor bu değerde ama kanalına göre kalitenin %97 ye ulaştığı oluyor sinyaller ise genelde %70-75 civarında.. tekrar sorun olursa son çare yedeklediğim bilgileri geri yüklemeyi deniycem fabrika ayarına dönmeye luzum yok çünkü yedeklediğim bilgiler sorunsuz çalışıyordu, zaten oda olmazsa servis çağırıp çanaklara baktırıcam, havadaki dalgalanmadan, yüksek elekrtik akımlarından, kapalı veya çok rüzgarlı havadan etkileniyor olabilir, çünkü zaman zaman artıyor, bazende hiç olmuyor... bir süre daha inceliyip düzelmezse servise bayılıcaz artık.. tekrar teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara...
sorununuz canaklarda kuran sahıs canaga ıyı ayar vermemıstır ya kendınız bıraz ınce ayar vermenızlazım yada kuran sahsı arayınız gelıp öbaksın kendısı
çanak döndüyse veya ince ayarı bozulduysa rüzgardan olmuş olabilir çünkü çanağı takalı 2 aya yakın oldu hiç bi sorun yoktu son 10 gündür bu şekilde... nasıl ayar verebileceğimi bilsem hemen çıkıp çatıya bakıcam ama ben daha hangisi türksat hangisi hotbird onu ayıramıyorum.. türksatı düzeltcez diye hotbird un yonunu bozmayalım, bide bunları sepet antenler gibi elimizle sağa sola dönderecek halimiz yok sanırım, bu yuzden mecburen servis çağrıcam, ne aldığım yer nede servis bu arızayı üstlenmiyor, ücrete karşılık yapacaklarını söylüyorlar..