arkadaşlar hadu cccam progdvbde çalışıyor mu? çalışıyorsa nasıl örnek free cccam.ini dosyasını düzenlerseniz sevinirim. mesela server üyelik bilgilerim c:.......ath.cx 452111 yusufdoglu xscdaddh olarak düzenlerseniz sevinirim. flyccam sorunsuz izliyorum fakat hadu cccamı beceremedim ilginize teşekkürler
Aşağıdaki linki tıkla gerkli açıklamalar mevcuttur.Kolay gelsin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
bu şekilde yazılacak ve alttaki resimde gösterilen yere yapıştıralacak yapıştırılığı yere dikkat edin. alta kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazmadım size gelen accountun sonundaki kullanıcı adı ve şifresinide yazacaksınız kullanıcı adı ve şifre arasında da iki nokta olacak [Serv_ServerAdi] Server=CCCamrosatforum.ath.cx:12111:0:
önemli değil kardeş işimz bu zaten olduna sevindim güzel bir pluginstir tadını çıkarın soru ve yorumlarınıza bu başlıktan devam ediniz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! :thumb_up:
[Serv_ServerAdi] Server=CCCamrosatforum.ath.cx:12111:0:kullancı adı:şifre bunu sample for cccam server yazan yerin üstüne yapıştıracaksınız önünde ki noktalama işaretlerini sileceksiniz