Ya bugün ya da hiç

Konu, 'GALATASARAY' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

1. cihat çapa

cihat çapa Guest

Fazla naz aşık usandırdı. Galatasaray, bir haftadır yolunu gözlediği Wesley Sneijder'e rest çekti: "Kararını ver ya da defter kapansın!"
    Bir haftadır süren Galatasaray-Sneijder flörtü sarı-kırmızılı camiaya "Fazla naz aşık usandırır" dedirtti. Kulübü Inter ile masaya oturan ve bonservisi konusunda anlaşma sağlayan Galatasaray, Hollandalı yıldızı bir türlü ikna etmeyi başaramadı. Önceki gün Milano'da Inter-Pescara maçını tribünde izleyen ve Sky İtalia'ya yaptığı açıklamada "Transferim 15 günden önce netliğe kavuşmaz" diyen Sneijder'e sarı-kırmızılı yönetim "Pazartesi günü bize son kararını bildir" mesajını verdi. Süper Lig'in ikinci yarısının hafta sonunda başlayacak olması nedeniyle transferin bir an önce sonuçlanmasını isteyen teknik direktör Fatih Terim'in de Hollandalı yıldızın transferinin yılan hikayesine dönmesinden dolayı rahatsızlık duyduğu ve listedeki diğer isimlere yönelebileceği öğrenildi. Dün ailesiyle transferini değerlendiren ve İngiltere'den beklediği teklifleri alamadığı için Galatasaray dışında alternatifi kalmayan Sneijder'ın bugün Galatasaray'a vereceği cevap merakla bekleniyor.

Liverpool: İstemiyoruz
    İngiliz medyası Liverpool'un Wesley Sneijder'e talip olduğunu dün manşetlerine taşırken, teknik direktör Brendan Rodgers, dün bu konu hakındaki soruyu "Sneijder transfer listemizde yok. Maliyeti çok yüksek" diye yanıtladı.

Eşi transfer için ne dedi?
    Bir haftadır Türkiye ve İtalya'da manşetlerden düşmeyen Sneijder'in vereceği kararda etkili olacağı bilinen eşi Yolanthe Cabau'nun Twitter mesajları da taraftarlar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Cabau, dün sosyal medyada "Eşimin durumu hakkında çok soru aldım. Sevgili takipçilerim ne olacağını bilmiyorum" diyerek ser verdi sır vermedi.

Sayfayı Paylaş