arkadaşlar xtream codes panelinden anlayan varmı.kanalları ekliyorum sayfayı yenilediğimde restream hatası veriyor. bazı kanallar
Akiff her kusun eti yenmedigi gibi her linkde paylasima acik degil paylasima acik olmayan linkleri atiyon ondan restream hatasi aliyon once biraz panelciligi ogrenmen lazim
1. Transcode işlemi yapılıyor resimde stream lere.Sunucunun gücü transcodeye yetmiyor olabilir. 2. Stream adresi geçerli olmayabilir.(pc de simple tv ile dneeyin önce) 3. Yayının kaynağında user agent engelli olabilir. 4. Sunucu ise stream kaynağından dc ipleri banlı olabilir. Tavsiyem transcode etmeyi kapatın ok güçlü sunucunuz yok ise.
Tymsah usta ayni seyleri diyoz bunun linkleri kirma oldugundan calismiyor fosstreming panelde pek uyari vermez ama linki panel disinda simpleye veya vlc ye attimmi calisiyor aktif etmen icin kodlamalarini bilmen gerekiyor yani cakma yayin bu kadar olur ornekmi amarikalardan sisli huseyin calismadi ortakli panel oldugundan diger 20 ortak linki aldi alinca hesap p..oldu bende o sebebden paylasdim bana yaramayan kimseye yaramadi ben vermesem zaten kazik atanlardan biri verecekti akifffff
malesef usta transcodeyi kapattım yeni user oluşturdum ama yine aynı sayfayı yenildeğimde durmadan değişiyor bi açık bi kapalı.
usta biliyorum bazı paneller ban attığı için çalışmıyor linkleri panele eklediğimizde.ama 1 link denemedim 3 4 link denedim aynı.
Akiff yapacak bisey yok dunya fani ölüm ani paraya kiyip yayin alacaksin paşa paşa sonra satiş yapacan olay bu kadar basit
Akif o kadar kolay olsaydi herkes panelci olurdu ilk satan adam salakmi seneligi 200 hesap satiyor o kadar basit olsa alirsin bi hesap atarsin paneline 5 kisiye satsan yillik masrafini cikarir anlamiyormusun bu tarz kirma linkler xcodex panellerde ise yaramaz ancak fosstreming panelde kullana bilirsin linkleri
Surekli yeni uyelikler acip kimseyi rahatsiz etme farqinle uzmani rahatsiz ettigin gibi birak artik bu isleri