XP Repair Pro 2007 3.5.3 Boyut : 2.13 Mb Kullanım izni : Dil : Ingilizce Platform : Windows XP/Vista TANITIM Çalismasi Program PCa kuruldugu anda, bilinen 53.000 isletim sistemi hatasini tarayip, PCinizdan buradaki hatalara dair açiklari yada verilari degistirir. Bu sayede PCiniz üzerinde isletim sisteminize ait hiç bir hata kalmayacak. Genellikle PCiniz üzerine yüklediginiz isletim sistemleri, yapimcilarin atladigi bazi çakisma durumlari vardir. Yapimcilar buradaki hatalari daha sonradan ögrenebilmek için sistemler hata verdiklerinde buradaki hata durumunu kendilerine iletmemiz için isletim sistemlerine bir hata raporu tirlar. Bu hata raporlari kendilerine ulastiktan sonra ise hata raporlarindan verialanan arizlari gidermek için isletim sistemi güncellemeleri olustururlar. Yüklenen buradaki güncellemeler sayesinde PCimizda buradaki hatalarin gözlenmesi ihtimali azalir. Iste buradaki uygulama bir kaç uzman PCci tarafindan nmis, yapimci listelerinde bulunan 53.000 hatayi gidermek için olusturulmus, daha önceden güncellemelerin hepsini yüklemeyen kullanicilarin isini basitlastirmak için nmis bir kayit temizleyicisidir. Kayit hatalari giderici uygulamalar arasinda en iyisi denilebilirsinsin. Lisansi Program lisansli olup full sürüm fiyati : 36.95 $ dir. Gereksinimler Programin kurulabilmesi için en düsük gereksinimleri ise; * 7 MB bos alan, * .Net yüklü degil ise + 23 MB bos alan * 300 MHz CPU * 64 MB ram Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !