WWE 2K17’de olmasını en çok istediğimiz karakterler! WWE 2K16’da yoklardı, bari bu sefer olsunlar. Geçtiğimiz sene WWE 2K16 serinin en geniş kadrosu ile piyasaya çıkmıştı. Kadro gerçekten de genişti, buna lafımız yok fakat bazı önemli isimler ne yazık ki oyunda bulunmuyordu. Bunlar yerine Stone Cold Steve Austin’in veya Sting’in farklı dönemlerdeki hallerinden bulunuyordu üçer beşer tane. Fakat bu durumun WWE 2K17’de de aynı olmasını açıkçası pek istemiyoruz. Bizim istediğimiz şey, bazı önemli karakterlerin WWE 2K17’de dahil edilmesi. İşte bizim aklımızdan geçen o karakterler! AJ Styles Royal Rumble 2016’da kendini gösteren AJ Styles, bir ek paket olarak WWE 2K16’ya eklenmemişti ne yazık ki. Hatta bunun duyurusunu özel olarak 2K Games yapmıştı. AJ Styles’ın kullanıcılar tarafından oluşturulan karakteri WWE 2K16’nın en çok indirilen karakteri olarak kalsın, umuyoruz ki WWE 2K17’de kendisini resmi bir şekilde göreceğiz. Alberto Del Rio Eğer yanlış hatırlamıyorsam, Hell in a Cell 2015’de geri dönüşünü gerçekleştiren Alberto Del Rio da AJ Styles gibi umuyorum ki WWE 2K17’de dahil edilir. Kendisini bir “Jobber” yapacağım da izninizle. Alex Riley NXT’de henüz yıldınızı parlatamamış olan Alex Riley umuyorum ki WWE 2K17’de bulunur. NXT kadrosunun genel olarak yükselmeye ihtiyacı var. Yaklaşık bir 30 karakter gibi. Apollo Crews WWE ve NXT Universe tarafından oldukça sevilen Apollo Crews ne yazık ki WWE 2K16’da bulunmuyordu. Şu sıralar artık Raw ve Smackdown’da kendisini sık sık gördüğümüz Apollo Crews, umuyorum ki kendisini WWE 2K17’de de gösterecek.
Becky Lynch WrestleMania 32’de çok hoş bir maça imzasını atan Becky Lynch, şaşırtıcı bir şekilde WWE 2K16’da yoktu. Umuyoruz ki WWE ve 2K Games bu hatayı tekrarlamaz. Braun Strowman Neden olmasın yani? Bubba Ray Dudley The Dudley Boyz şu sıralar pek bir geri kalsa da televizyonlarda, WWE 2K17’ye eklenmemesi için bir sebep değil bence. Oyunun takımlarının da sayıca yükselmesi gerekiyor. Charlotte WrestleMania 32’de çok hoş bir maça imzasını atan Charlotte, şaşırtıcı bir şekilde WWE 2K16’da yoktu. Umuyoruz ki WWE ve 2K Games bu hatayı tekrarlamaz.
D-Von Dudley The Dudley Boyz şu sıralar pek bir geri kalsa da televizyonlarda, WWE 2K17’ye eklenmemesi için bir sebep değil bence. Oyunun takımlarının da sayıca yükselmesi gerekiyor. Maryse Maryse kısa bir süre önce, büyük bir ihtimalle Total Divas programı için, geri dönüşünü gerçekleştirdi. Kendisini ringde ve WWE 2K17’de de görmeyi umut ediyorum. Eski WWE oyunlarını anımsatacaktır. Sasha Banks WrestleMania 32’de çok hoş bir maça imzasını atan Sasha Banks, şaşırtıcı bir şekilde WWE 2K16’da yoktu. Umuyoruz ki WWE ve 2K Games bu hatayı tekrarlamaz. Alexa Bliss Blake & Murphy var da Alexa Bliss mi yok yani?