WWDC 2015’te Apple bakın neler tanıtacak

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

1. Mehmetkarahanlı

Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    76
    Apple geliştiriciler için düzenleyeceği yeni WWDC 2015 etkinliği ile birlikte, karşımıza bomba yenilikler ile çıkacak. Apple WWDC 2015’de tanıtacağı 5 yeni önemli yenilik şöyle olacak.
    Akıllı cep telefonu üretiminin en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Apple, tüm yazılımcılar ile geliştiricileri bir arada toplayacağı Worldwide Developer Conferance’nin kapılarını aralıyor. iPhone ve iPad modelleri için önemli yenilikler sunması beklenirken, etkinlik kapsamında teknoloji dünyasının beklediği 5 önemli yenilik olarak ise karşımıza şunlar çıkıyor.
    Apple büyük ihtimalle, iOS 9’u tanıtacak
    Apple’dan ilk beklenilen yenilik akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayar modelleri için yeni mobil işletim sistemi iOS 9’u tanıtmak olacak. Yeni işletim sistemi ile birlikte birçok önemli yeniliğin karşımıza çıkması beklenilirken, tasarım açısından ise tamamıyla farklı bir görüntüye sahip olması bekleniyor.

HomeKit ile tüm evler artık akıllanacak
    İlk defa bu yıl içerisinde tanıtılan ve Apple’ın akıllı ev platformu olarak isimlendirdiği HomeKit projesi, artık yeni kullanıcıları ile birlikte buluşacak. Bu sayede bu teknoloji ile uyumlu olan tüm ev aletleri uzaktan yönetilebilecekken, klimalar, ocaklar ve hatta kapının açılıp kapatılmasını bile bu teknoloji sayesinde gerçekleştirebileceğiz.

Siri çok daha gelişmiş olacak
    Kısa bir süre öncesinde Türkçe konuşmaya başlayan sesli asistan Siri, Apple tarafından bir adım daha ileri seviyeye taşınacak. Apple Siri’ye Proactive olarak isimlendirdiği yeni bir teknolojiyi konumlandıracakken, artık bu teknoloji ile birlikte daha ileri seviye işlemler yapabileceksiniz.

Örneğin bir araç kiralamak istediğinizde en uygun fiyata ve en yakında hangi firmada bulunduğunu bulacak ve sizin için şirketi arayıp rezervasyon yaptırabilecek.
    Mac işletim sistemi, yeni sürümü OS X 10.11 ile gelecek
    Apple’ın masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda kullandığı masaüstü işletim sistemi OS X’in yeni sürümü 10.11 karşımıza çıkacak. İşletim sisteminin bu yeni sürümü iOS 9 işletim sistemi ile birlikte uyumlu hale getirilecekken, yeni akıllı saat Apple Watch kullanıcılarının da hayatını kolaylaştırmayı başaracak.

iTunes’e, aylık üyelik sistemi gelecek
    Apple’ın popüler müzik platformu iTunes en büyük rakipleri Spotify ve Deezer’a benzer şekilde aylık üyelik sistemi ile birlikte karşımıza çıkacak. Artık iTunes’dan sadece indirdiğiniz müziklere değil, dilerseniz aylık üyelik sistemi ile birlikte sabit bir ücret karşılığında sınırsız müzik dinleme işlemi gerçekleştirebileceksiniz.

Sayfayı Paylaş