slm üstatlar next 2000 süper için çalışan wsp 0.9.6 card paylaşım programı bulamadım bana yardım edermisiniz
wsp yerine spidershare deneyin daha iyi verim alırsınız download linki ekliyorum Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
forumlarda bir çok wps programı var ama çalışmıyo serverde 0.9.3 0.9.4 0.9.8 0.9.6 denedim hiç biri çalışmıyo yeşil oluyo ama kanallar açmıyo pc ye format attım eski kullandığım silindi ama yeni indirdiğim hiç bir wsp çalışmadı
Arkadaşlar arkadaşın aradığı kadar var ben truman share share maks spıder share hapsini denedim en güzeli ve hata yapmayanı virüs programından etkilenmeyeni WSP
bende wsp den yeteri kadar verim alamıyorum spiderin açtığı bi kanallı wsp açmıyor bendede o yüzden wsp sharemax spider üçünüde kullanmak gerekir coğu zaman birinin açmadığı öbürü açıyor. tam anlamıyla stabil çalışan bir program zamanla çıkar heralde
dostum servisleri demek istedin herhalde servisleri fazlalaştırma imkanın var şöyle tarif edeyim wsp ayarlar a gir oradanda servisler bölümüne gir orada haç tane servis yapmak istiyorsan yapaabilirsin servisleri ayarladıktan sonra wsp yi aç kapat işlem tamamdır