2015 yılına en hızlı girişlerden birini World of Darkness oyunu yaptı. Şu an oyunun indirilme sayısı yüzbinlerle ifade ediliyor. Özellikle Avrupada şu an çok büyük bir kitlesi var. Türkiye ise biraz daha arkadan izliyor. Ancak önümüzdeki altı ay içinde sadece oyunun Türkiyede yüzbinlerce kişi tarafından oynanacağı öngörülüyor. Bu yazımızda sizlerin işinizi biraz daha kolaylaştıracağız. Aşağıdaki adımları takip ederek World of Darkness hileli apk dosyasını indirebilirsiniz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Hileli apk nasıl kurulur ? - Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! - WODv1.5ZerkMyth.apk dosyasını kurun. - Oyununuzu obb ile açın. - Oyunun tadını çıkartın. Uygulama Nasıl Kurulur 1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.) 2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır. 3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz. Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ; Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !