WordBanker English - Chinese (Traditional) 4.0.0 Boyut : 15.1 Mb Kullanım izni : 7 gün Dil : Ingilizce Platform : Windows NT/2000/XP TANITIM Yazili egitim araçlari yaninda görsel egitim araçlari da yabanci dil ögrenimine bir katki saglayabilirsinsin. WordBankerda yabanci dil ögretmeye yardimci olmaya çalisan bir uygulamadir. Bir oturumda 20 kelimeyle sizi test edebilirsinsin. Karmasik kurgulama yerine kelimeleri daha basit, eglenceli bir sekilde karsilikli ögretmeye çalisir. Programin kullanılabilirsinsini basit, kendinizi yükseltebilirsinsinsin. Program Ingilizceden-Çinceye, Çinceden-Ingilizceye çeviriler yapabilen kullanisli bir sözlüktür. (Traditional: Geleneksel) Özellikleri Standart kategorilerde yaklasik 1500 kelime, fulllama. Günlük konusmada kullanilacak sozcükler, türevleri. Fiiller, yemek, sayilar, zaman gibi kategoriler. Standart sözcükler düzenlenebilirsinsin. Bir sözcük ögrendikten sonra farkli dialektler için karsilik gelen sözcükleri de ögrenin böylece bir sözcügün bir çok karsiligni ayni anda ögrenin. Tüm standart kategorilerde ses denemeleri mevcut. Tamamen özellestirilebilirsinsin pratik modu istediginiz bir sözcügü aninda pratik edebilirsinsinsin. Kendi çalisma kasetlerinizi yaratarak, iste yada seyahatte bunlari dinleyebilirsinsinsin. Geleneksel çalisma kasetlerindeki sorun bir süre sonra zaten ögrenmis oldugunuz sözcükler üzerinde hala çalisiyor olmanizdir, ancak buradaki uygulama ile sadece gerçekten ihtiyaciniz olacak sözcükleri pratik yaparsin. Eger belirli kategorilerde çalismak istiyorsaniz 3 tane özellestirilmis kategori açarak buradaki konu üzerindeki sözcükleri çalisabilirsinsinsin. Tekli yada çoklu kullanici oturumu açilabilirsinsin. 3 degisik test metodu : - Çoktan Seçmeli : Sözcügün dogru çevrilmis karsiligini bulun. - Sözcük Dinleme : Sözcügün okunusunu dinleyin, dogru karsiligini bulun. - Cevabi Yaz : Gösterilen sözcügün dogru çevrilmis biçimini yazin. Programin deneme süresi 7 gün, 240 kelimeyle sinirlidir. Tam sürüm de ise yaklasik 1500 kelime vardir, fiyati: 28.99 USDdir Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !