WinSysClean 2008 8.0 Build 2678 Boyut : 8.36 Mb Kullanım izni : 30 gün Dil : Ingilizce Platform : Windows XP/Vista TANITIM WinSysClean, Windowsun içerisin de kaybolmus, hasar görmüs ya da hata yapilmis bütün verileri bulup problemleri giderebilen bir uygulama. Bu uygulama sayesinde bütün verilerinizi düzenleyebilirsinsin, isletim sisteminizin daha iyi bir performans ile çalismasin saglayabilirsinsinsin. Bütün islemleri ofullatik olarak yapabilen buradaki uygulama, isletim sisteminizdeki bütün bölümleri tarayarak hatalari ortaya çikariyor, düzenliyor. WinSysCleanin Özellikleri : Kaybolmus hafiza alani Hafizanin içerisin de kaybolmus veriler Kaybolmus ag, Net baglantilari (fatal error) : açiklanamayan genel koruma hatalari, tehlikeli hatalar Virüsler Bellek hatalari Nedensiz bir sekilde verilanan (restart) yepyeniden baslatmalar Anahtar girdileri Windowsun olan taramalari. Programin full sürümü 39.00$dir. Not : Program, Windows 2000/XP/2003 Server isletim sistemleriyle uyumludur. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !