Ekim ayından itibaren dizüstü bilgisayarlar Windows 7 işletim sistemiyle birlikte gelecek. Sizlerin seçimini kolaylaştırmak için piyasadaki ürünleri kategorilere ayırdık. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre 22 Ekim tarihinde çıkacak Windows 7 işletim sistemi PC pazarına bir hız vermeyecek. Çünkü birçok üretici Windows 7 işletim sistemine ücretsiz upgrade imkanı sunuyor. Ama birçok kullanıcı da Windows 7 işletim sistemini kullanmak için can atıyor. Biz de sizlere yön vermek için Windows 7 işletim sistemiyle birlikte alabileceğiniz dizüstü bilgisayarları kategorilerdirdik. Windows işletim sistemine sahip taşınabilir bir ürün almak oldukça zor. Çünkü çok fazla seçenek var. Binlerce olmasa da yüzlerce sağlayıcı ve bazen bu firmalar bizlere iki düzineden fazla seçenek sunuyor. Bizim taktiğimiz ise istediğiniz dizüstünün özetini belirlemek. Basitçe taşınabilir PC'ler altı sınıfa ayrılırlar: Netbook'lar, giriş seviyesi dizüstüler, normal dizüstüler, ultra taşınabilir dizüstüler, masa üstü yerine geçen dizüstüler ve oyun dizüstüleri. Çoğu Netbook bugünlerde Intel Atom işlemci ve 1GB hafızayla birlikte geliyor. Çoğunlukla 10 inç ekran ve şimdilik Windows XP işletim sistemiyle birlikte satılıyor. Windows 7 işletim sistemi geldiğinde büyük ihtimal netbook'ların fiyatları etkilenmesin diye Starter işletim sistemiyle birlikte gelecek. Biraz daha bedel ödeyip Windows 7 Home işletim sistemi almanız daha mantıklı olabilir. Almadan önce donanımlarını iyi kontrol edin ve en az 2 GB belleğe sahip olan bir modeli seçin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !