Windows 7'nin kalbine nasıl ineceğinizi biliyor musunuz? 2009'un adından en çok söz ettiren işletim sistemlerinden birisinin Windows 7 olduğunu artık hiç şüphesiz söyleyebiliriz. Ortaya çıkan yeni bir kısayol tabir-i caizse kullanıcıyı Windows7'nin kalbine götürüyor. Windows 7 God Mode'a erişebilmeniz için ilk yapmanız gereken şey istediğiniz herhangi bir konumda yeni klasör oluşturmak. Daha sonra, oluşturduğumuz yeni klasöre GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} adını veriyoruz. Klasörümüze bu ismi verdikten sonra, klasörün ikonu bir kontrol paneli logosuna dönüşüyor. Daha sonra GodMode ismiyle oluşan bu yeni simgeye çift tıkladığımızda karşımıza Bilgisayarımızda meydana gelmiş bütün olayların raporlarını veren bir pencere açılıyor. Aynı zamanda bu pencere içerisinden Bilgisayla ilgili adminsel işler, grup ilkeleri ayarları, otomatik kullanma, geri yükleme, Renk ayarları, masaüstü gadgetları, klasör ayarları, Windows arama index ayarları, fare imleçleri, Performans araçları ve daha bir çok konu başlığı altındaki ayarlarla oynayabiliyorsunuz. Tabii bu nitelikli ayarlara ulaşabilmeniz için oluşturduğunuz yeni klasörün ismini ille de GodMode koymak zorunda değilsiniz. Biz bunu yaparken 'Osman' ve 'Techno-Labs' isimlerini denedik, ikisi de fevkalade çalıştı. Tek yapmanız gereken, klasörü isimlendirirken ilgili yerdeki 'GodMode' kelimesini isteğiniz doğrultusunda değiştirmek. Ancak GodMode'un 'Osman'dan daha havalı durduğunu da belirtmeden geçemeyeceğiz. Tabii masaüstü resmimden de anlayacağınız üzere 2009 Eylül ayında yazdığım Teknolojinin En Ateşlileri adlı makaleden sonra pek sevgili Veronica Belmond'u halen beğenmeye devam ettiğimi belirtmek isterim.
Windows7 veya Vista evlerden ırak olsun; pc'me yanaşmasın bile. Windows 7 driver sorunu olan bir işletim sistemi kasması yanında. NE wireless adaptörümün yazılımı ne de ethernet kartım win7 altında ne yaptıysam çalışmadı. Long Live XP hatta i love XP hatta aramızda nikah düşse nikahıma alacağım XP'yi o derece i love yani. :hahaha::hahaha::hahaha: