WhatsAppin Web sürümünü artık iPhone kullanıcıları da kullanabiliyor. Peki, bu nasıl oluyor? Bu haberimizde adım adım WhatsApp Webi iPhone ile kullanmayı anlatıyoruz. Popüler anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp geçtiğimiz aylarda Webden de kullanılabilir hale gelmişti. Android, Windows Phone, BlackBerry veNokia S60 cihazlara destek veren WhatsApp Webi artık iPhone sahipleri de kullanabiliyor. Ancak bu işlemi uygulamak için iPhoneunuzun Jailbreakli olması gerekiyor. Şimdilik sadece iOS 8.1.2 sürümü yüklü iPhonelar için Jailbreak aracı bulunuyor. Eğer iOS 8.1.2 kullanıyorsanız TaiG Jailbreak aracını PCnizeGizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! indirerek tek tık ile Jailbreak yapabilirsiniz. Jailbreak işlemini yaptıktan sonra aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. 1. Adım: WhatsAppin en son güncel sürümünü App Storedan indirin. 2. Adım: Jailbreakli iPhone cihazınızdan Cydia uygulamasını açın. Cydia uygulamasının arama bölümüne WhatsApp Web Enabler yazın ve karşınıza çıkan Tweaki indirin. 3. Adım: WhatsApp Web Enablerı kurduktan sonra ana menüde bulunanAyarlar bölümüne girin ve Tweaki aktifleştirin. 4. Adım: WhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp uygulamasının ayalar bölümündeki WhatsApp Web seçeneğine tıklayın ve bekleyin. 5. Adım: PCden Chrome, FireFox, veya Opera tarayıcısını açın veGizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! adresine gidin. 6. Adım: WhatsAppin Web sürümünde yer alan QR kodu iPhoneda açık olan WhatsApp uygulamasına okutun. Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra WhatsAppin Web sürümünü artık PC üzerinden kullanabilirsiniz.