merhaba arkadaşlar bu benim ilk pli backupum umarım işinize yarar biraz acele oldu başta aklı ve başarısı büyük olan MEMORİST ustama teşekkürlerimi sunarım openpli herbir pulingsi pek kabul etmiyor yüklemek istediklerim çok idi ama hata verdi ve bende sade bir backup yapıverdim backupta olması gerekenler yüklü zaten ama mutlaka tüner ayarınızı yapınız ben motor kullanıyorum ona göre ayarlı siz kendinize göre ayarlayın tüner b kullanılmıştır levi hocamada teşekkürlerimi sunarım çok seri olan multicam kuruludur config dosyanızı etc tukbox içine atınız backuptan resimler Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! indir Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! iyi seyirler