arkadaşlar italysat vu solo2 ler için yeni bir yazılım benim dm800 kullandığımda hoşuma giden bir yazılımdı ve şimdi yinede hoşuma gidiyor fazla uzatmama gerek yok çıktı çıkalı bu yazılımı kullanıyorum ve çokta beğeniyorum inşallah sizde beğenirsiniz bu arada memorist hocamada baş sağlığı diliyorum babasını kaybetmiş çok üzüldüm allah tahsilatlarını affetsin kalanlara sabır ve metanet versin mekanları cennet olsun arkadaşlar backupta multicamı kuramadım kura bilen varsa kursun ben motorlu çanak kullandığım için motor setting kullandım sadece türksatı ayarladım bazı eklentileri telnet ve kumandadan kurulmuyor dosya olarak gerekli yere direk atıyorsunuz kuruluyor gerekli eklentileri ben ekledim fazlasına gerek görmedim zaten doluluk oranı yüksek ama iptvler sonsürat açolmaktadırlar çok harika burdan MURAT ILGINADA duyrulur onda iptv merakı var fazla anlatmama gerek yok resimlerden görürsünüz NOT: medyaportalı ayarlamıştım ama hafızaya almadan backupu aldım unutmuşum daha doğrusu bilmeyen arkadaşlara söylüyorum medyaportal ok menü aşağıya inin ve hayırları evet yapın ok deyin çıkın liste gelir backuptan resimler Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! indir: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! güle güle kullanın iyi seyirler