Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Backup adrenalin dostum için yapılmıştır umarım şanına yakışan çalışma olmuştur kendisine Arayüzleri için ne kadar teşekkür etsem Azdır iyiki varsın dostum Backupda neler yapıldı kısaca anlatayım zaman dilimi AV ayarları kanal liste 17 uydu kayacan Ccam 2.3.0 oscamymod mgcamd 1.38 emu güncel bazen soruyorsunuz b.i.s.s açılmıyor diye Üzgünüm türksatım yok deneyemiyorum paylaşım satırınız olan gerekli dosyaları etc altı cfg/ Etc tuxbox config altı oscam serverininizi editlersiniz stabildir gerekli pliginler ayarlar yapılmış ve sizlerin beğenisine sunulmuştur. Ad®enalinN®W kardeşime Sevgilerimle :wave: iyi seyirler.. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Rica ederim adrocum sizin yaptıklarınızın yanında neki hiç bir şey değil sizler daha güzelliklere layıksınız öpüldün kardeşim Teşekkürler.