VTİ-8.1.0-Vu+DUO²-XBMC-Backup-05.02.2015-KaYaCaN*. Backup bu gün hazırlanmıştır. . Backupta 05.02.2015 tarihli setting vardır.(Setting bugün güncellenmiştir.) . UYDU SIRALAMASI 42E-Türksat-2-A-3A-4A 19E-Astra-1KR-1L-1M-1N 13E-Hot Bird-13B-13C-13D 07E-Eutelsat7-7A-7B . 04.02.2015-Tarihli (Software Update) Yazılım Güncellemesi yapılmıştır. . SKİN: Kendi Orijinal Skini ve HD Glass16 v.9.27 kullanıldı.HD Glass16 skin Animasyon uyumlu olup cihazınız bu skinle açılacaktır.Tüm ayarları yapılmıştır. . EMU: cccam-2.2.1,MgCamd-1.38,oscamymodv18-56 yüklenmiştir. . EKLENTiLER: Gerekli eklentiler yüklenmiştir.Ön bilgi için resimlere bakınız. . BiSS le açılanlar ok tur. . İyi seyirler arkadaşlar. . BACKUP'U BURADAN iNDiREBiLiRSiNiZ Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! .
Sağolasın Kayacan usta, Vu dUo2 yi aldığımdan bu yana senin backuplar cuk oturuyor. Sizler gibi bilgi düzeyine ulaşması zor olan bizim gibi kullanıcılara siz ve diger hocalar buyuk hizmret veriyor. Ama diğer backuplar sizinkiler gibi tam olmuyor. İlla bilgi gerekiyor. Orn. uydu ayarlarını yapın deniyor. Sizinkiler sıralı. İlk acılıs esnasındaki goruntu eskisi geliyor sonra diger yuklenen ilk açılıs geliyor şeklinde oluyor.Sizinki daima en son gelenin açılış resmi ile geliyor. Kanal settingsler genelde seninkiler daha rahat ve kolay anlaşılır ve daha güncel. Benim gibilerin anlayacağı ugrassız backuplarınız için cok ama cok tesekkur ederim.Hocam birde backup haricinde kanal settingslerini de sıklıkla yayınlasanız cok makbule geçecek. LCD paneldeki hava durumuda hep İstanbul olmasa. veya ayarı şu sekilde olur seklinde bir konu açabilseniz. İnanın cok değerli konular var ama backuplarda uydu sırası ayarlama lcd panelde hava durumu ayarları veya turkçe karakter sorunu nasıl cozulebilir vb size basit bize zor konuları da bunlara katabilseniz.Orneğin bu backupta da Kanal listesini goruntulerken bazı turkce karakterlerde sıkıntı var.Ve ben bunu nasıl düzelteceğimi bulamadım.Lutfen yardımınızı esirgemeyin. Diger ustalarıma ve admin ve yardımcılarına da bu kıymetli paylasımları icin tesekkur ederim.Biliyorum ki işiniz cok ama cok zor ve bizler icin vaktınızı harcıyorsunuz.Cok ama cok sağolun.
Kayacan Ustam Vu duo2 VFD panelde bilgilerin kaymasını bu update icin nasıl sağlarım. Simdiden tesekkurler...
HDMI CEC ayarını bu backup icin kurulumdan sonra VTI Eklentiler kısmından bularak enable yapmanız durumunda hem TV niz hemde Vu+ cihazınız aynı anda bekleme konumuna geçiyor. Bu backup icin kuranlar bunu yaparsa cok iyi olur.