Merhaba arkadaşlar. Vonets adlı cihaz ile artık dreamboxlarınızı (ve wifi destekleyen ethernet girişli tüm cihazlarınızı) kablo derdi olmadan, evinizin wireless ve uydu bağlantısı olan bütün odalarında rahatça kullanabileceksiniz. Bu üründen ben Çinden 30 dolara aldım. 12 günde geldi. Gümrükte takılma gibi bir sorunu yok. Hakkaten kurulumu kolay ve çok iyi çalışıyor. Önce bilgisayara takıp gerekli şifre ayarlarını yapıyorsunuz. Sonrada dreamboxa takıyorsunuz. Çalışırken mavi bir ışık saçıyor. Karanlıkta dikkat dağıtabilir. O yüzden dreamboxın arkasına koymak gerek. Yeni aldığım için uzun süreli çalışmada ne olur bilemiyorum. Cihaz fazla ısınmıyor. 24 saat açık kalırsa ne kadar iş görecek bekleyip göreceğim. Not: Cihazın adaptör çıkışı ile usb kablosu bitişiktir. Kullanırken hangisi cihazınıza uygunsa kabloları çıkararak kullanabilirsiniz. Aşağıdaki videoda cihazın bilgisayar ayarı ve dremboxa nasıl bağlanacağı görüntülü olarak anlatılmış. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Cihazı kullanan varsa deneyimlerini bekliyorum.