Vodafone, Hal Fiyatlarını Cebe Gönderdi

Konu, 'Gsm Oparatörleri' kısmında dimo79 tarafından paylaşıldı.

1. dimo79

dimo79 Guest

Teknolojideki gelişmeler tarımsal faaliyetlerde bulunan çiftçilerin hayatını da kolaylaştırdı. GSM operatörü Vodafone tarafından başlatılan 'Çiftçi Kulübü' etkinlikleri kapsamında, Eğitim TIR'ı ile 50 bin çiftçiye mesleki eğitim verildi. Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müşteriler Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı, çiftçilerin ve yakınlarının hayatlarını mobil iletişim teknolojinin imkanlarından yararlanarak kolaylaştırma hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Antalya'da düzenlenen Growtech Eurasia Fuarı'na Eğitim TIRI'yla katılan Vodafone, Çiftçi Kulübü'nün birinci yılını kutladı. Daha verimli ve bilinçli üretim için çalışan çiftçi kulübü, başta cazip mobil iletişim fırsatları olmak üzere tarımda verimlilik eğitimleri, bakanlık bilgilendirme SMS'leri, ücretsiz kaza sigortası, 2 bin 434 çiftçilere özel haber paketi gibi birçok özel uygulamayı içeriyor. Çiftçi Kulübü'nün faaliyeti hakkında bilgi veren Lütfullah Kitapçı, 1 yıl içinde 21 ilde 700'den fazla beldede 50 bini aşkın çiftçiye eğitim verdiğini bildirdi.

Vodafone'un, daha etkin eğitim vermek için 6 Ekim'de Çiftçi TIR'ına Diyarbakır'dan Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in katıldığı bir törenle start verdiğini hatırlatan Kitapçı, ''Vodafone Kulübü Çiftçi Eğitim TIRI olarak 300 bin çiftçiye eğitim vermeyi hedefliyoruz. Söz konusu TIR çiftçilerimizi köylerinde ziyaret ediyor, Diyarbakır, Yalova, Bursa, Ankara, Samsun, Ordu, Isparta ve Antalya'da çiftçilerimizle buluşarak yüz yüze eğitimler gerçekleştiriyor.'' şeklinde konuştu.

Lütfullah Kitapçı, kurum olarak Türk tarımına yaptıkları hizmetlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Vodafone Çiftçi Kulübü, iyi tarım uygulamaları, tarımsal pazarlama, verimli ve karlı meyvecilik ve hayvancılık konularında bilgilerin paylaşıldığı eğitimlerle, teknolojinin imkanlarını kullanarak üretimin nasıl kolaylaşabileceği ve verimliliğin nasıl artırabileceği konularında da çiftçileri bilinçlendirmeye devam edecek.
    (Cihan Haber Ajansı)

Sayfayı Paylaş