arkadaşlar windows'unuzun içibne bir windows daha kurmak isterseniz buyrun adım adım başşlıyoruz ilk olarak aşağıdaki linkte bulunan programı download etmekle... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Porgramı indirip kurduktan sonra standart program açma şeklinde olduğu gibi çift tıklıyoruz... Hiç bir ayar ile oynamıyoruz kesinlikle ! devam ediyoruz.. burda yükleyeçeğimiz işletim sistemini seçiyoruz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! şimdi sanal olarak oluşturduğumuz opc'ye işletim sistemini kuruyoruz... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! bundan sonra yeni işletim sistemimizi eski işletim sistemimizin içinde ayrı bir şekilde kullanabiliriz