Vista Codec Package 4.6.1

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Vista Codec Package 4.6.1
    Boyut : 12 Mb
    Kullanım izni :
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows XP/Vista

TANITIM
    Vista Codec Package, adindan da anlasilabilecegi üzere, Windows Vista isletim sistemi için özel olarak nmis bir ses-video çözücü paketidir. Çözücüler, PC orfullinda farkli dosya biçimlerine sahip olan ses, video dosyalarinin oynatilabilmesi için gerekli olan ek sistem dosyalaridir. Microsoft tarafindan Windows Vista isletim sisteminin yayinlanmasi ile çözücü paketlerine sahip olan birçok uygulama yaraticisi, çözücü paketlerini Vista ile uyumlu hale getirmek durumunda kalmistir. Bu uygulama ise ana yapilandirmasini Windows Vista isletim sisteminde gereksinim duyulan ses, video çözücülerini baz alarak olusturdugundan Vista için özellestirilmis oldugu rahatlikla söylenebilirsinsin.

Windows Vista isletim sistemini kullanmaya baslayanlar buradaki çözücü paketini sistemlerine yükleyerek hiçbir sikinti yasamadan tüm ses, video dosyalarini çalistirabilirsinsinler. Çözücü paketinin içerisinde herhangi bir medya oynatici bulunmamaktadir. Paketin asil islevi sisteminizde kurulu olan medya oynatici uygulamalari ile (örnegin; Windows Media Player) sorun yasamadan tüm medya dosyalarini oynatabilmektir. En çok kullanilmakta olan ses, video biçimlerini baska hiçbir çözücü paketine gereksinim duymadan açabilmenizi saglayan uygulamain en değerli Ayrıcarinden birisi de tümüyle ücretsiz biçimde sunulmasidir. Yazilimin kapsamindaki bilesenler asagida ayrintili biçimde sunulacaktir.

Yazilimin Sahip Oldugu Çözücüler, Filtreler, Diger Araçlar
    AC3filter
    Dscaler
    FFDshow
    Gabest Bilesenleri
    Haali
    Quick Time
    Real Media
    DirectShow_Enum
    Hizlandirma Araçlari
    Softella_FM
    Gspot
    XViD

Önemli Uyari : Yazilimin yaraticisi tarafindan yapilan uyariya göre; uygulamaini herhangi bir sorun yasamadan kullanabilmeniz için, sisteminize yüklemeden önce, daha önce sisteminize kurdugunuz başka çözücü paketlerini kaldirmaniz gerekmektedir.

NoT : Vista Codec Package uygulamai yalnizca 32bit destegi vermektedir. Yazilimin 64bit destegi veren sürümü için

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

tiklayiniz.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş