Villa: "Transfer söylentilerine prim vermeyeceğim"

Konu, 'İspanya Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Valencia'nın yıldızı, Dünya Kupası öncesinde transfer dedikodularıyla uğraşmak istemiyor.

Valencia'nın golcü oyuncusu David Villa, geçtiğimiz yaz yaşanan transfer dedikodularının bu sene de tekrarlanmasına izin vermeyeceğini söyledi.

Medyada Real Madrid, Barcelona ve birçok Premier Ligi takımıyla adının anılması üzerine bir açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Villa, AS gazetesine verdiği demeçte, "Geçen yaz yaşananlar bir daha tekrarlanmayacak. Dünya Kupası öncesinde başka şeyler düşünerek konsantrasyonumu kaybetmek istemiyorum. Bu yaz sadece futbol oynayacağım ve futbol dışında hiçbir konu hakkında konuşmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Takımdaki bütün oyuncuların sadece Valencia'nın başarısına odaklandığını da sözlerine ekleyen İspanyol yıldız, Kral Kupası'ndan elendiklerini ancak önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Takım arkadaşı Ever Banega'nın performansına da değinen Villa, "Henüz çok genç fakat ben onun çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Geleceği çok parlak. Onunla oynamak benim için gerçekten de büyük bir zevk" dedi.

Goal.com Türkiye

Sayfayı Paylaş