Emre Belözoğlu, Belçika maçından sonra SMS skandalını ortaya atanları bombaladı Bu dava sonuçlandığında bana küfredip eleştiri yapanlar şerefleriyle dolaşabilecekler mi? Karıma küfür edilirken maça çıkıyorum. Ben mi daha Türküm yoksa onlar mı? Yerin altı da var. Partisinden aday olamayanların yaptığı planlar var. Bunların hepsini biliyoruz Milli Takım'ın yıldızı Emre Belözoğlu, A.Gücülü Kağan'a SMS attığı iddiasını savunanlara 'Vicdansızlar' diye isyan etti. Brüksel'e gidişinin ardından maça çıkmadan hemen önce de bir grubun küfürlü saldırısına uğrayan Emre, içini döktü: MAÇA gelirken bir haftadır neler yaşadığım biliniyor. Savcılıklarda gezenler, yorumlar yapanlar azcık milli duygusu olanlar bu maçın sonrasını bekleyebilirlerdi. Benim de tüm arkadaşların da konsantrasyonunu bozdular. Buraya gelirken Trabzon taraftarı bana ve eşime küfür ediyorlar. Bu dava sonuçlandığında bana küfredip eleştiri yapanlar şerefleriyle dolaşabilecekler mi? Bu ülkede insanların vicdanlarının olmadığını inandım ama bu ülkede adalet var. Ben karıma küfür edilirken maça çıkıyorum; ben mi daha Türküm yoksa onlar mı? YERİN altı da var. Bunları vicdan sahi olanlara bırakıyorum. Ben bir hafta sonra sokakta gezemezken ben aklandığımda o insanlar sokaklarında dolaşabilecekler mi? KAĞAN'IN BABASI DA ŞAHİT KAĞAN da menajerim de açıkladı, birbirleri arasında yaptıkları şaka. Benim bu konuyla ilgim yok. Kağan'a gidin sorun, onunla bu konuyla ilgili konuşmuşluğum var mı? Akmerkez'de gördüm, 3 dakika oturdum babası da şahittir. Bir şeyleri konuşurken ucunun nereye gideceğini düşünsünler. BU insanlara inat bu ay-yıldız için daha çok şey yapacağım. Arkadaşlarım gelip bana bunu soruyor, ben rahat olsam da suni gündem etkiliyor. Bilinçli yaptıkları da aşikar. Milli Takım'da konuşamıyorum. BEN eşimi çocuğumu eşimi alıp tatile gideceğim. Ben şerefimle yaşadım insanların ne düşündüğü de hiç umurumda değil. Futbol benim hayatım da ikinci sırada. İŞİN hukuksal kısmını anlamam ama şu süreç bir bitsin. Bu maça kavga dövüş çıktım. Kolay bir psikoloji değil. Şeref tribününden izleyenlerin anlayacağı bir durum değil. Ben de Trabzonluyum onlar da olsa şampiyon hak etmişlerdi. Bizi geçen sene şampiyonluktan ettiler bu kadar gündem olmadı. Fenerbahçe şampiyon olunca mı bu kadar birlik oluyorlar. MİLLİ Takım'ın üzerinden prim yapmaya çalışanlar var. Partisinden aday olamayanların yaptığı planlar var. Bunların hepsini biliyoruz. Emre abinin canı sağolsun ARDA Turan, zor bir dönemden geçen Emre'ye destek oldu. G.Saray kaptanı, 'Emre abinin canı sağolsun o bu ülkeye büyük hizmetler de bulunmuş. Tercihleri ne olursa olsun onun üzülmesi bizi de üzüyor. Milli maça giderken insanların tepkisine karşılık verdi ama aslanlar gibi çıkıp maçını oynadı, biz onun arkasındayız' dedi. akşam