VEFASIZ Telaşını geride bırakıp gündüzün Geceleri kaldığımda yapayalnız Gönlümü kaplar tarifsiz hüzün Sen gelirsin hep aklıma VEFASIZ Dostluğunu düşünürken sessizce Duygularım hücum eder apansız Derinlerde taa derinde gizlice Bir tatlı söz bekliyorum VEFASIZ Okyanusta tek başımaymış gibi Bu yalnızlıktan ruhum çok rahatsız Bir kuyuya düşmüşüm görünmez dibi Hani beni kurtarırdın VEFASIZ Çok mu zordu bana biraz sabretmek Sanki kalbin bana karşı kararsız Gururu bir yana bırakmak gerek Beni değil gururunu seçtin VEFASIZ Bu dünyada ne edersen bulursun Kader denen hiç kalır mı kazasız Ben çağırınca niye durursun Sevdanın büyüklüğü bu mu VEFASIZ Sevdasız bir yürek neye yarar ki Şirin neye yarardı ki Ferhatsız Seviyorum demek öyle bir karar ki Arkasında durmak gerek VEFASIZ Hani sana çok alıştım demiştin Neden gittin böyle sessiz sedasız Unutmayacağına söz vermiştin Ne de kolay sildin beni VEFASIZ Biliyorum herşey bitti şu anda Ne söylesem ne desem da faydasız Üzüldüğüm bir şey varsa hayatta Sen de beni anlamadın VEFASIZ