Ankaragücü'nün İngiliz yıldızı Vassell'den taraftara mesaj. Ankaragücü'ne transferi olay olan ve son günlerde kaldığı otelden çıkarıldığı haberleriyle gündeme gelen Darius Vassell, taraftar gruplarından Anti-x'in sitesinden taraftarların kendisi hakkında yaptığı yorumlara yanıt verdi. İngiliz golcü, taraftarlara hitaben yaptığı açıklamada, "Ankaragücü için sonsuz aşk duyuyorum ancak kalbim kırık ve çok üzgün hissediyorum. Ben şu zor günlerde başkanım ve takımım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yük olduğumu biliyorum. Takıma verdiğim söz ile hazırlıksızken eldeki sorunları takım olarak paylaşmak için geldim. Benim hakkımda kötü olarak ne duyarsanız duyun veya ne okursanız okuyun ben üzgünüm. Çünkü benim vereceğim cevap kulübün prestijini zedeleyecekse ben mümkün olduğu kadar sessiz kalacağım. Konuştuğum vakit sadece doğruları söyleyeceğim ve her şeyin açık olacağına inanıyorum. O zamana kadar biz başkanımıza, yeni teknik direktörümüze, oyuncularımıza ve bu birlikteliğe destek olmalıyız. Herkes bizim hakkımızda konuşuyor çünkü biz özeliz" ifadelerini kullandı.