Real Madrid'in Hollanda'lı yıldızı Rafael Van der Vaart, Atletico Madrid-Barcelona maçında, Madrid ekibinin puan alabileceğine inandığını belirtti. Çarşamba günleri düzenlenen olağan basın toplantısında konuşan Rafael Van der Vaart, bu Pazar oynanacak olan Atletico Madrid-Barcelona maçında, Madrid ekibine güvendiğini ve Barcelona'dan puan veya puanlar alabileceğine inandığını belirtti. Xerez'i mağlup etmeleri gerektiğini belirten Van der Vaart, "Cumartesi günü oynayacağımız Xerez maçını mutlaka kazanmamız lazım. Kazandıktan sonra da Atletico Madrid'den güzel haberler bekleyeceğim. Pazar günü Atletico Madrid'i destekleyeceğim" şeklinde konuştu. bu hafta oynayacağına inandığını belirten Hollanda'lı futbolcu, "Xerez maçında oynayacağımı umuyorum. O gün gol atıp, goller attırarak doğum günümü kutlamak istiyorum. Ailem de maçta olacak bu da beni motive ediyor" dedi. Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Lyon maçına da değinen oyuncu, "Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli. Lyon kendi liginde iyi değil ama Şampiyonlar Ligi'nin atmosferi farklı olur. Onlardan daha iyi oynayıp kazanmamız lazım" dedi. Goal.com Türkiye