Üzüldüler-sevindiler

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

1. Örnek

Örnek Guest

Fenerbahçe’de Güiza’nın sakatlığı taraftarı, yönetimi ve teknik heyeti üzdü. İspanyol golcü, Gaziantepspor deplasmanı ile Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek
    3 hafta oynamayacak

2 12 Ekim 2009 Pazartesi

Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza’nın sakatlığı ve yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak olması, taraftarı ve yönetimi üzdü. Çünkü, Güiza, Gaizantepspor ve Galatasaray maçlarında kesin olarak oynayamayacak. Ancak golcü oyuncunun kısırlığı, yerine ise Semih’in oynayacak olması gönülleri rahatlattı.

İstanbul’a geldi

Guiza, dün Ermenistan’ın başkenti Erivan’dan İstanbul’a döndü. Tedavisine hemen başlanan yıldız oyuncunun sahalardan 3 hafta uzak kalabileceği belirtildi. Bu durumda Daniel Güiza’nın Galatasaray derbisinde forma giymesinin çok zor olduğu belirtildi. Gelişme, Alman Hoca Christoph Daum’un moralini bozdu.

Gözüm arkada değil

Sakatlığının kendisini çok üzdüğünü belirten Daniel Güiza, İstanbul’a gelirken uçakta ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu söyledi. Takımının kendisine en ihtiyacı olduğu bir dönemde sakatlandığını belirten Güiza, “Ancak gözüm arkada değil. Çünkü benim yerime gol kralı arkadaşım Semih oynayacak” dedi.

Sarı-Lacivertli taraftarlar, Güiza’nın sakatlığına üzüldü ama bir yandan da sevindi. Çünkü onun yerine süper nöbetçi Semih Şentürk forma giyecek

Taraftarlar Semih’e güveniyor

İspanyol forvetin sakatlığı nöbetçi golcü Semih’e yaradı. Bu durum Fenerbahçe taraftarını bir açıdan memnun da etti. Güiza’yı aratmayacağını söyleyen Semih, “Hiçbir oyuncu, ‘takım arkadaşım sakatlansa da ben forma giysem’ diye düşünmez. Ben şahsen Güiza’nın sakatlığına çok üzüldüm. Ancak futbolda sakatlık da var.” diye konuştu.

Daum’dan hazır ol emri

Semih'i Gaziantepspor ve Galatasaray maçlarında ilk 11’de sahaya sürecek olan teknik direktör Daum, oyuncusuyla görüşerek ona hazır olması gerektiğini söyledi. Alman hoca, “Sen bu ligin gol kralısın. İşte sana fırsat, kendini gösterme zamanı geldi” diyerek moral verdi.

Sayfayı Paylaş