ün gece sen uyurken Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Aklım aktı yastığına Başının etine dolgun uykularını yerken rüyalar Başımı bağladı riyalar Başucumda ağladı periler Düş biriktirdiğim kavanozun aforoz edilişi bu linç İlginçtir ki Gördüğüm riyayı yine hatırlamıyorum Ölme ihtimalin var Doğma diyorum Dün gece sen uyurken Aklım yapıştı yastığına Etimin içine ibret itti kımıldamadan kanadığım anlara kıymık doğuran saçların Çok sevdim ya seni Aşk'landım Saçmaladım Aslımı inkâr ederken gecenin kör dibinde Aslıma indim kâr bildiğim ödünç gülünçlüklerle Ben Aşk'ı öldürmeye tam teşebbüsüm Sana zararım dokunmaz Ver kalbini beş dakika bir daha imkânım olmaz Dün gece sen uyurken Aklım refakat bırakıldı yastığına Işıklıkları kapatan elinse kırılsın! Elin kırılsın elime Darılsın sonra sesin sesime Ne dudak dudağa bu Aşk Nede uzaktan uzağa Ben Aşk'ın intihar mahaliyim Sana zararım dokunmaz Atla aklımdan hemen bir daha imkânın olmaz Dün gece sen uyurken Aklım akıl verdi yastığına İsterim ki Bütün maruzatlarımdaki fail bilinçlerine cesaret eden sen ol Evvel zaman içinde kal/burda sam an içinde al aklımı Şurda san can içine ruh olmuş saklımı