Benimde bir açıklama yapmam gerekmekte sanırım. Serverın kapalı kaldığı süre 4 gün diye biliyorum yanlışsa düzeltin lütfen. Durum hoş değil haklısınız ama bazı arkadaşlar durumu öyle bir noktaya taşımış ki gerçekten okurken baya canım sıkıldı.Bir sorun varsa elbet çözümüde vardır diye düşünüyorum.Bu çözüm ne olur yedekler mi silindi? Tekrar user pass dağıtılır.Kartlarmı patladı? Yenisi alınır. Sunucumu çöktü? Tekrar kurulur. 2 kişi anlaşamadıkmı? Kendi aramızda orta yolu buluruz.Bunları yapamadıkmı? Kimseyi mağdur etmez ücret iadesi yaparız. Neyse çok uzatmak istemiyorum ama ağır laf söyleyen 2 arkadaşa pm ile ulaşıp banka hesap numarası istedi ücret iadesi için.Nasıl ki siz kimden hizmet alıcağınıza karar verebiliyorsanız , bizde kime hizmet vereceğimize karar verebiliriz. Bazı yönetici arkadaşlara hespa soran hatta sert konuşanlar arkadaşlar bu serverın sorumlusu bu forumdaki yöneticiler değil Ben, dgt ve Murat admindir.Diğer hiç bir yönetici yada adminin serverla bir alakası yoktur olmamıştır. Şimdi ücret iadesi isteyen arkadaşlar bana pm ile hesap numaralarını gönderirse işlemini halledeyim. Yaşanan sorun ve tatsızlıktan dolayı kusura bakmayın. Okuduğunuz için teşekükrler.
Sn. coscos1222, Hotbird uydusundaki sorun aynen devam ediyor. Ben de hiç bir kanal açmıyor. İlginiz için teşekkürler.
05.03.2015 saat 22.40 server hotbird e kanal açmaya başladı. Donmalar var. Gene de bu gelişme çok güzel. Bende Sky lar açmadı. Bilgi paylaşılmasını bekliyorum. İyi akşamlar.