UYDUNET'den 100 Mbit İnternet

Konu, 'İnternet Alemi' kısmında Minik06 tarafından paylaşıldı.

1. Minik06

Minik06 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    10. CeBIT Eurasia Bilişim fuarının tanıtım toplantısında, internet kullananları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Turksat adına konuşan Dr. Özkan Dalbay UYDUNET'in 100 Mbit internet hızı verecek altyapısının bulunduğunu belirtti. Gelecek hafta yapılacak olan CeBIT fuarında, firma 100 Mbit internet erişimini tanıtacak. Dalbay ayrıca İstanbul, İzmir ve Ankara gibi şehirlerde internet hızlarının 103-104 Mbit arasında olabileceğini açıkladı.

Özkan Dalbay ayrıca, Turksat'ın geçtiğimiz yıllarda kârını yüzde 28'den yüzde 58'e yükselttiğini bu gelişmenin hizmetlerine yansıyacağını söyledi. Hızlı internetle birlikte şirket İnteraktif TV hizmetini de önümüzdeki yıl içerisinde devreye sokacak. Dalbay açıklamasına vatandaşların 36 devlet kurumuna e-devlet sistemiyle ulaşabilecekleri haberini vererek devam etti.

2. wildhoney

wildhoney Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Cok güzel bir haber türkiyedede internet dünyayla yarisir hale geliyor artik

Sahsen ben su anda 34Mbit ile baglaniyorum süper birsey..

3. engunaydin

engunaydin Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    100 mbs verebilmenden bana ne ben kaç verdiğine bakarım. Hayır hızlı internet vermeyecekseniz quick nete satın şebekeyi ya da kiralayın adam gibi internet görelim.

4. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    ben internetten bakmıstımda istanbulda bile sınırlı yerlerde var bu yerleri biraz geliştirmeleri lazım ama fiyat olarak ttden pahalı degildi.İnş. yakın zmanda gelir bizim burayada

5. ahmetkenan

ahmetkenan Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Arkadaşlar bu uyduneti kullanan varmı istanbulda memnuniyet derecesi nedir acaba almayı düşünüyorumda bu ttnette ağırlığından dolayı son günlerde drembox çalışamaz olduda

6. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    ne yazıkki türkiyenin her ilinde hizmet veremiyorlar .vere bilseler bence ttnet i çok zorlayacaklar diye düşünüyorum...

7. suvekum

suvekum Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    umarım her yerde yaygın hale gelir...

Sayfayı Paylaş