Geçtiğimiz sezon ortasında disiplinsiz davranışları nedeniyle Fransa’nın Toulouse takımına kiralanan ancak Teknik Direktör Aykut Kocaman’dan ikinci bir şans alan Kazım dün gördüğü kırmızı kartla tüm şimşekleri yine üzerine çekti. Sarı kartı olmasına rağmen rakibine yaptığı bir faul sonrası gereksiz yere topu havaya atan ve ikinci sarı karttan oyun dışı kalan genç oyuncu, hem hocasını, hem de arkadaşlarını kızdırdı. Kazım, “İlk sarı kartta rakibime faul yaptım. Buna kart çıkarılabilirdi. İkinci pozisyonda topu havaya attım. Belki biraz vakit kazanabiliriz diye düşündüm. Kırmızı kart oldu, çok üzgünüm” dedi. Sarı-lacivertli oyuncu, “Bu hareketin kart olduğunu bilmiyor musun?” sorusuna “Evet topu havaya atmanın kart olduğunu biliyorum. Ama bu biraz da hakeme bağlı bir karar” karşılığını verdi. Bu arada Kazım, Fenerbahçe’de 3.kez oyun dışında kalmış oldu. 2009-10 sezonunda 3-0 kaybedilen Beşiktaş maçında kırmızı kart gören yıldız oyuncu, 2008-09’da Türkiye Kupası’nda oynanan Ankaragücü maçında da oyundan atılmıştı.
daha öncede belirttim takımdan kesinlikle gönderilmesi gereken isimlerin içinde kazım ve çok kolay adam geçilen önder ve yine çok kolay kart gören bilica emre bunlar takımda kaldığı sürece fenerbahçe başarılı olamaz ve aziz yıldırım yüzünden bu kişiler halen takımda :angry26:
kazım futbolu zevkiçin oynayan bır oyuncu fb kazanmış kaybetmiş onun için önemlı deyıl o kendı egomanyasını tatmın edıyor