Merhaba, Bir acemi olarak Usb den X1-X2-X3 lerde film seyretme olayını deneme yanılma yoluyla zor da olsa çözdüm. Umarım benim gibi acemilere faydalı olur. Önemli: Kullanacağız usb bellek önce boş olmalıdır. 1-Platform 2 yazılım olan versiyon 66 nolu yazılımı seoul'un sitesinden veya ben sevgili Eleman41 bir tarif ettiği yerden bilgisayara indirin (ben Eleman 41 den yararlandım). 2-Yazılımı yüklemeden önce makinayı fabrika ayarlarına dönderin. 3-Usb yi takıp,makinanın menüsünden usb den güncellemeyi açın. Üstte ....abs uzantılı dosya adı gözükecek. Altta tüm flash kısmını seçin. Makina yazılımı yükleyecek. 4-yükleme bittikten sonra makina açılıp kapanacak. 5-Tekrar fabrika ayarlarına dönün. Farklı bir problem yoksa yazılım yüklendi. Şimdi Usb den film izleme 1-İndirmiş olduğunuz filmi mpeg2 formatına çevirin. Ben 1 Video Converter 4.1.38 indirdim. Kısıtlı diyor ama internetten arama yaptırırsanız.Full yapabilirsiniz. Bu programla film mpeg2 ye çevirin. Önemli: Kullanacağız filmi atacağınız usb bellek yine boş olmalıdır. Yoksa film çalışmıyor.Dosya gözükmüyor. 2-mpeg2 ye çevrilen filmi usb ye atın. 3-usb yi makinaya takın. 4-makınanın menüsünden media palyer kısmını açın.Film dosya veya dosyaları gözükecektir. Bundan sonrası size kalmış. Hoş ben filmden mi yoksa çeviriciden mi kaynaklanmakta çözemedim ama sese görüntüden 3-5 sanıye sonra geliyor. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Umarım yanlış veya eksik birşey yazmamışımdır. Yanlışım varsa düzeltilmesi ve site yöneticillerinden benim gibi acemilere yol göstermesi için sabit konu olarak bırakılmasını rica ederim. Saygılar. [ALINTIDIR]