Ümit Karan kadrodışı!

Konu, 'Diğer Takımlar' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Gelecek sezona iddialı bir biçimde girmeye hazırlanan Eskişehirspor'da sıcak bir gelişme yaşandı.

Kadrosuna daha önce İnter ve Porto formaları giyen Pepe'yi katan Eskişehispor yıldız golcüsü Ümit Karan'ı kadrodışı bıraktı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın 'Ümit Karan'ı gelecek sezon kadromda düşünmüyorum' diyerek kamptan yolladığı öğrenildi.

Tecrübeli futbolcunun ise Çalımbay'ın bu kararını saygıyla karşıladığı bildirildi.

Başkan 'Kadro dışı değil, izin verdik' dedi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, tecrübeli golcü Ümit Karan'ı performansını beğenmediği için kamptan gönderdiğini söyledi.

Bolu Gerede'de yeni sezon için kamp çalışmasını sürdüren Eskişehirspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay Ümit Karan'ın kamptan gönderilmesi ile ilgili olarak DHA muhabirine açıklamada bulundu. Çalımbay, Karan'ın geri dönmesinin çok zor olacağını ifade ederek "Ümit Karan'ın performansını beğenmediğim için kamptan gönderdim. Bu konuda yönetim karar verecek. Ancak ben olduğum sürece geri dönmesi zor" şeklinde konuştu.

Ümit Karan'ın Bolu kampından ayrılarak Eskişehir'e geldiği ve kulüp başkanı Halil Ünal ile görüştüğü öğrenildi. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Ümit Karan'ın kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak gazetecilere, "Kadro dışı değil. Kendisine izin verdik" dedi.

2. karamanli77

karamanli77 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    nerden nereye.....hey gidi ümit karan....

Sayfayı Paylaş